Autor Tema: Kupovina automobila - saveti, iskustva, preporuke...  (Pročitano 1225060 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže maxa

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Kupovina automobila - saveti, iskustva, preporuke...
« Odgovor #520 poslato: Avgust 17, 2012, 07:18:15 posle podne »
to jeste ali je problem sto niko ne prodaje auto 90 posto su sa placa(a da je u blizini bg-a) cale je iso i do valjeva da vidi jednog na slikama bio kao iz fabrike a kad je dosao tamo kaze lesina neka sva inkakva tako da vise dalje od beograda neidemo eventualno neka okolina ali dalje nista, a ove od vlasnika sto smo gledali 2komada oba su bila taxi vozila(ali ko mi garantuje i za njih da nisu muvani ovi bar znam da su manje presli nego ovi kod nas jer su vecina uvezeni pa je vracena kilometraza pa su ga ovde vozili i opet pitanje dal je vracena kilometraza, ovo je bar jednom vracena), ovi tvrde da je sve u redu i daju garanciju neku na motor i na regularnost auto
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2012, 07:37:18 posle podne od strane maxa »

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #521 poslato: Avgust 17, 2012, 07:46:45 posle podne »
druze moj samo trazi  i trazi mora nesto iskociti,ima i na placevima dobrih kola cak i iz italije,dobro i jeftino neide zajedno,moj je pasat iz italije ,prezadovoljan sam,da sam trazio bolji nebi naso
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #522 poslato: Avgust 17, 2012, 07:49:31 posle podne »
BG je veliki,sigurno neko prodaje pristojnu 4-ku sa realnim stanjem i kilometražom.Ni ja ne bi išao preko 7 gora da kupim,tamo neki,auto.Ja u ponedeljak kupio auto,čekao 2 meseca,gledao po netu,placevima po NS-u i ništa.I onda,nazvao čoveka koji je objavio oglas bez slike,i pazario auto.Šta hoću da kažem-nekad izleti odličan auto za 1 dan,a nekad mora podosta da se čeka.Srećno!
P.S.Ovaj oglas bez slike mi žena preporučila da pozovem. lollol
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže maxa

• VW Početnik
« Odgovor #523 poslato: Avgust 17, 2012, 08:02:13 posle podne »
trazimo sve zivo smo precesljali to znam i ja da sto je skuplje valj da je i bolje zato nas i ovaj malo vuce jel nece cenu da spusti sad to moze da bude i fora a moze i da bude da je auto dobar ko ce ga znati, cak smo bili da vidimo jednu sa dvoje vrata ono ko casa sediste vozacevo ko da niko nije seo na njega kad smo dosli ono desno sediste samo sto neiskoci sve iz njega busno poderano mi pitamo sta mu je on kaze tako je stigo posle smo provalili da je bio englez, znaci vi mislite da je ona precenjena cetvorka. Ali je nemoguce i koliko se prodaju dve su nam izmakle ispred nosa znaci bukvalno mi dosli probali i otisli jos jednu da vidimo kad se vratili ona prodata tako da moras biti i brz

Van mreže vaske2

• VW Početnik
  • Auto: Vw Golf 6 1.6 tdi
« Odgovor #524 poslato: Avgust 18, 2012, 12:47:29 posle podne »
Nije ti loš ovaj sa linka,samo je prešao bar 200 hiljada više od ovoga što piše...

Van mreže walker

• VW Početnik
  • Auto: Kupujem
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2012, 02:29:03 posle podne od strane walker »

Van mreže vaske2

• VW Početnik
  • Auto: Vw Golf 6 1.6 tdi
« Odgovor #526 poslato: Avgust 18, 2012, 03:04:01 posle podne »
Na slikama izgleda prilično dobro.Veliki procenat u ovoj godini da je sa Siemens diznama...

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #527 poslato: Avgust 18, 2012, 03:15:29 posle podne »
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže maxa

• VW Početnik
« Odgovor #528 poslato: Avgust 18, 2012, 06:01:46 posle podne »
ma to znam i ja(ali to manje vise svaki je preso po minimum 300h) ali on tvrdi da nije vracao kilometrazu a za tamo ne zna i kaze mozes bilo kog majstora da dovedes da ga proveri danas smo ga opet gledali i na kanalu i stvarno je sve ok e sad je ostalo do ponedeljka da odlucimo malo je skuplji al nam je bolje da damo u startu vise nego posle da pucamo pare na popravke i da bas me buni onaj bord sto je tako svetao jel mora cela tabla da se menja ako je pri kraju ili moze da se reparira ili je mozda zgeknula neka sijalica jednostavno( pa tu malo da mu spustimo cenu on nece ni da cuje kaze fiksna je cena).

Van mreže spale m

• Sr. Member
  • Vw Vw Vw Vw Vw Vw Vw
  • Auto: Vw passat b5.5 tdi
« Odgovor #529 poslato: Avgust 18, 2012, 07:14:12 posle podne »
Ako je 2002 , cudno je sto ima hrom prstenove oko cajgera , mislim da to imaju cetvorke od 2003. , 2004 god. Prekontrolisi sa nekim majstorem da nije bio havarisan , pa menjana tabla i volan zbog , air baga. Papucice kvacila i kocnice su  dosta izlizane za tu kilometrazu. Trazi mu pismenu garanciju na motor i kilometrazu.(ne verujem da ces dobiti).Ako i dobijes papire pisace kupljen u vidjenom stanju i garancija na i samo na legalnost.

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #530 poslato: Avgust 18, 2012, 07:24:48 posle podne »
i ja mislim isto za prstenove,proveri ti to dobro
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Van mreže maxa

• VW Početnik
« Odgovor #531 poslato: Avgust 18, 2012, 07:44:49 posle podne »
sto se tice garancije daje pismenu na motor 1g ili 15000 na motor i menjac(ali to verujem da ce da izdrzi ) i da je auto regularan, sto se tice cajgera gledali smo 5gofica koja su imali takvu tablu sa hrom i svaki je bio 2002g tako da to sad me bas buni, od napred nije lupan sto posto ima sus pleh odozdo koji smo skidali nigde nije varne niti povucen u neku strnu sa zadnje desne strane se vidi da je farban malo ali to bas nije bilo u skorije vreme jer ima vec par linija od granja ili tako neceg slicno(i da on je prvi auto koji je na placu a da mu motor nesija ko tepsija nego onako malo blatnjav ), a da papucice u opste nisu izlizane imaju podosta mesa na sebi nego su prljave tu malo pa se nevidi bas lepo i volan izlizan jeste ali nije puno sedista nisu pocepana nigde a sad dali su menjana ili su njegova pitaj boga jedino ona plastika gde su tasteri za prozor je izlizana ali to im je izgleda slaba tacka.Sto se tice toga dali je cvrknut negde pa farban to je prosto nemoguce sad naci auto od 10 g da nigde nije ofarban nama je bitno da i ako je lupan da je to odradjeno korekno . Mi se vise vodimo da je motor odlican i trap a sminka se lako nakarikira posle ,dobro naravno da nije truo to se podrazumeva. po meni bolje da imam odlican motor nego auto koji ni jednom nije udaren a motor raspad. Tako da smo u velikoj dilemi. Jedino ga na dijagnostiku nismo kacili ali tu ne znam sat moze bas da se vidi jedino ako ima neka greska a da je lampica neprijavljuje,i to sam gledao dal se gase lampice sve u isto vreme ili ne posto sam cuo da uzmu iscupaju taj kabl i na tabli preleme pa se ona pali i gasi zajedno sa nekom drugom lapicom tako da ...

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #532 poslato: Avgust 19, 2012, 09:06:48 pre podne »
Kupi auto od vlasnika.Nećeš se pokajati.U najgorem slučaju imaćeš koga da hvataš za gušu. biggrin
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže maxa

• VW Početnik
« Odgovor #533 poslato: Avgust 19, 2012, 04:20:00 posle podne »
ma cu vatam i gazdu placa samo ako me zajebe, jeste bolje od lica fizickog ali ni oni nekad nisu bas cvecke, kupili smo dvojku pre jedno 12g i to bas od pandura nekog kao to nam bilo najsigurnije gledali sve papire prodavac citao iz saobracajne a cale gledao brojeve i kad smo dosli da ga prenesemo bip ono u papirima jedni brojevi na autu drugi a u saobracajnoj treci ma nista se ne poklapa to jest oni su licili jedni na druge ali su se razlikovali u dva do 3 broja slova, a njega boli bip ni pare da vrati ni nista ma sve zivo smo pokusavali i na kraju nista morao je u kobaje i jedva smo iscupali pare i od tad imamo bas cimanje kad kupujemo auto 100 puta gledamo brojeve cak se vise oko toga zagledamo nego oko svega ostalog tako da netreba nikom zivom verovati 

Van mreže makamali

• VW Početnik
  • Gti u srcu....besan pas pod haubom
  • Auto: mk2 gti 16v
« Odgovor #535 poslato: Avgust 20, 2012, 02:49:01 posle podne »
Pozdrav ljudi.Vrag mi vise neda mira da neuzmem neki dobar stroj iz volkswagenovih najboljih godina.Tako sam na piku naso neku g60-ku,u solidnom stanju,stranac,g lader radi,motor solidan,dosta originalnih djelova.Evo link pa ako moze neko da mi kaze je li ovaj golf ili vlasnik vidjan ovde na forumu i sta mislite o opstem stanju auta  http://www.pik.ba/artikal/3912722/golf-2-stranac-gti-g60/

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #536 poslato: Avgust 20, 2012, 03:07:58 posle podne »
Rekao bih da je farban. Razlikuje se boja na vratima i levoj polustranici.

Vidi se na drugoj slici.

Van mreže makamali

• VW Početnik
« Odgovor #537 poslato: Avgust 20, 2012, 03:22:57 posle podne »
To sam bas i ja primjetio,i pitao lika sta on kaze vrata mjenjana,jer su bila upropastana nekim udeso manjim pa tu strula.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #538 poslato: Avgust 20, 2012, 03:26:14 posle podne »
Farbano je i krilo a ne samo vrata.

Van mreže makamali

• VW Početnik
« Odgovor #539 poslato: Avgust 20, 2012, 03:32:04 posle podne »
Nisam skonto za krilo,bas cu pitati.Mada mi se cini da covjek malo masla,radi cega nzm.Bas se jedan drug raspitivo za golfa na BiH tunign forumu i rekli su mu da nije toliko los.Ali lik govori nebuloze..prvi put sam ga pito posto samo bodi kit,kaze 600 km,a drugu reko da bi ti komplet za stoju.Nidje veze