Corrado je vrhunski automobil i u tom vremenu bio je najlepši, ima puno elektronike, jako bezbedan i brz automobil. Ja ga vozim već 8 godina i veruj mi da mi ni jednom nije dosadio, prosto je uživanje voziti ga, samo Corrado nije za svaki dan. Karakteriše ga odlična upravljivost, izgled ( i dan danas je mnogo lepši od većine novih automobila), kočnice su mu vrhunske. Ako je Corrado u dobrom stanju, veruj mi da nema tog čoveka koji se neće okrenuti za njim i komentarisati ( naravno u pozitivnom smislu). Poznati voditelj britanske emisije TOP GEAR je rekao da je Corrado među 25 automobila ikada napravljenih u svetu koji morate provozati pre smrti. To ti je dovoljan dokaz o tom automobilu kakav je. E sada motor, po meni najbolji je g60 ali naravno ispravan, nudi najbolje karakteristike u odnosu na kubikažu i potrošnju i vrlo lako može da se podigne na više konja. Jedina mu mana što je jako osetljiv, trebaš ga dobro zagrejati pre nego što ga peglaš a posle toga treba da ga dobro oladiš pre nego što ga ugasiš. Zahteva često menjanje ulja i odličnog majstora što je u Srbiji prava retkost.