Mislim da nisi procitao/razumeo sta sam gore napisao. Evo da ti ponovim, nisam ogranicen sa novcem, planiram da uzmem auto godista 2005/2006/2007, smatram i po oglasima gledam da se cene krecu od prilike zadnji broj godista x 1100e. Aute koje sam ja gledao su presli nesto manje od 200.000km i blago receno ja bih tu kilometrazu duplirao. Postoji li nacin da se proveri na golfu prava kilometraza, ja se vodim logikom i nisam do sada gresio u tome, da kupim auto i 2 godine stariji ali ocuvaniji i pazeniji sa istorijom servisa, nego li 2 godine madji za iste pare, sumnjivog izgleda! Naime covek u mom kraju vozi 1.9 TDI 66kw ALH kao sto je na mom polu bez problema turbine i motora, samo redovan servis, 947.000km, sto bi znacilo dobro odrzavan auto moze da traje i traje, godine nisu mnogo vazne. To je moja logika, mozda gresim, ali ne zalim novac da platim nesto dobro, da kupim kvalitetan deo i nikad polovan i da sve drzim u besprekornom stanju. Ne zurim sa kupovinom,to bi trebalo da bude drugi auto, ne zalecem i ne zurim, ali mi treba savet iskusjijih kojih na forumu ima i hvala vam sto pomazete neukima kao sto sam ja.