Autor Tema: VW Golf MK2 Syncro  (Pročitano 28656 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Evo ga i moj Syncro...
« Odgovor #20 poslato: Maj 29, 2010, 10:12:45 posle podne »
E to bi ti se bas slagalo uz zut auto  bleh biggrin

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #21 poslato: Maj 29, 2010, 10:13:52 posle podne »
a da budemo realni i cep za plin je na ok mjestu ;) ko ce sad to da zatvara i da farba. jedino sto na benzinskim pumpama moras skretati paznju radnicima da ti nestave pistolj u pogresnu rupu.
kakvi su dalji planovi, hoces li stavljati diode u otvore za ventilaciju?

Van mreže kubanac

• .:: Vozim Biciklu ::.
  • Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
  • Auto: VW Golf MK2 Syncro
« Odgovor #22 poslato: Maj 29, 2010, 10:42:33 posle podne »
Pa razmisljao sam o tome i o mnogim drugim stvarima, ali nista ne mogu sam da uradim, tako da cekam da polozim pa se onda krece sa sredjivanjem.... ;)

Specijalni, ajde glavu malo pod haubu poceo si da ispoljavas svoje godine

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #23 poslato: Jun 30, 2010, 01:39:55 posle podne »
Evo ga moj bivsi filter vazduha  boodala

Namucih se da ga namestim, ali sada ide kao da ima 600kg i 200KS...  lollol

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #24 poslato: Jul 08, 2010, 09:38:12 posle podne »
Zamenjen komutator, razvodna ruka i razvodna kapa.... boodala biggrin

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #25 poslato: Jul 08, 2010, 09:45:54 posle podne »
izvinte ali sta je ovde lepo... uz duzno postovanje i bez ljutnje ali auto nije ni malo reprezentativan sa ovim krivim i oljustenim branicima, GTI wanna be auspuhom, rastelovanim brisacima itd, itd... tablu da ne spominjem.  :huh:

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #26 poslato: Jul 08, 2010, 09:52:31 posle podne »
Nemam pojma... Ja nisam ni hteo da predstavljam auto, ali mi je nko rekao da ga predstavim i tako.... Auto nista nije sredjivan...

Dark Madison

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Jul 08, 2010, 10:34:17 posle podne »
Pa druze od neceg se mora krenuti,ciji auto je bio u fulu kad ga je prestavio svi su klasika pa onda krece sredjivanje samo zavisi koliko ko ima para da sredjuje!!!!!!!!!!

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #28 poslato: Jul 09, 2010, 09:19:41 pre podne »
ne, ne, u redu je predstaviti auto, ali komentari tipa extra je, lep je i bla bla su po meni neiskreni. nema sta tu da se sredjuje. ili ga dovedes u fabricko stanje ako je moguce a koliko vidim zadji desni cosak je udaran pa uradjen ofrlje ili teras ragu i bole te ushi.

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #29 poslato: Jul 09, 2010, 09:44:50 pre podne »
zverko, ukusi su razliciti... ne mora svakome biti lepo sto je i tebi.. mozda se nekome svidi i izudaran auto, sa oljustenom farbom i okacenim u*ranim tangama na retrovizoru...
Meni je ok auto, lepa boja, treba se poraditi na njemu svakako, al auto je ok za pocetak nekog stylinga ili sta vec...
poenta je da ne treba spustati moral clanovima koji predstave auto kakav god da je, pa da se kaje sto ga je kupio zbog tudjih komentara..
Tu smo da damo predloge, savete, i sve informacije koje mozemo da priustimo, kako bi svaciji auto bio bolji...
na kraju krajeva, devil je na TDI auto stavio GTI branik, pa nikom nista... styling je stvar ukusa vlasnika automobila, i moze da radi sa njim sta hoce, kako hoce, i kako se njemu svidja, i trebalo bi da podrzavamo svaku trunku ulozenog truda.
I da. felne mislim da ce mu cucnuti extra, samo malo da se ispolira rub, i eventualno da se prefarbaju opet ako ima ogrebotina negde, mada nisam video...
Toliko od mene...  mahac  driving
Drive only the best... VW to infinity!!

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #30 poslato: Jul 09, 2010, 10:27:52 pre podne »
Ukusa ili imas ili nemas tako da nema potrebe da ti ili bilo ko ovde o tome drzi predavanje. ja sam iskren i iznosim svoje misljenje a ako si ti ili bilo ko drugi ovde da bi bilo kome iso niz dlaku onda je to druga stvar. ja sam uvek iskren i kazem ono sto ja mislim, sta ti ili neko drugi misli o toeme, savrseno me ne dotice. dakle, svaki auto je ovde izlozen javnosti i svako ima pravo da kaze svoje misljenje o njemu. sta ce ko da stavi na svoj auto je takodje njegovo pravo ali isto tako takvi potezi sa sobom povlace kometare. kakvi ce komentari biti to savrseno nije bitno. ako neko ne zeli da mu se komentarise auto ne mora ni da ga kaci ovde. nemojte samo biti licemeri posto se zna sta je lepo a sta ne a ako neko ima poremecen sistem vrednovanja i opazanja onda se ja duboko izvinjavam...

Van mreže bulevar89

• Hero Member
« Odgovor #31 poslato: Jul 09, 2010, 10:48:36 pre podne »
Ukusa ili imas ili nemas tako da nema potrebe da ti ili bilo ko ovde o tome drzi predavanje. ja sam iskren i iznosim svoje misljenje a ako si ti ili bilo ko drugi ovde da bi bilo kome iso niz dlaku onda je to druga stvar. ja sam uvek iskren i kazem ono sto ja mislim, sta ti ili neko drugi misli o toeme, savrseno me ne dotice. dakle, svaki auto je ovde izlozen javnosti i svako ima pravo da kaze svoje misljenje o njemu. sta ce ko da stavi na svoj auto je takodje njegovo pravo ali isto tako takvi potezi sa sobom povlace kometare. kakvi ce komentari biti to savrseno nije bitno. ako neko ne zeli da mu se komentarise auto ne mora ni da ga kaci ovde. nemojte samo biti licemeri posto se zna sta je lepo a sta ne a ako neko ima poremecen sistem vrednovanja i opazanja onda se ja duboko izvinjavam...
U redu je to sto si iskren, i to postujem... Samo, tvoje misljenje da su ostali clanovi "licemerni" zbog toga sto su rekli da je auto ok nije na mestu, odnosno, dao si misljenje umesto drugih clanova... to je moja zamerka...
Ne idem nikome uz dlaku, kako kazes, jer nemam apsolutno nista od toga sto cu dati neki pozitivan komentar na auto, ili bilo sta drugo...
kao sto sam rekao, nekome je nesto lepo sto tebi nije i obrnuto, i mislim da to treba postovati. Naravno, uvek ce doci do ne slaganja misljenja i to je normalno...  cheers

Van mreže bulevar89

• Hero Member
« Odgovor #32 poslato: Jul 09, 2010, 10:54:02 pre podne »
a i na kraju krajeva, komentari ni nisu nista posebno... niko u principu nije ni rekao da je auto u fulu, da je extra i ne znam ni ja sta...  blink  :rolleyes:

Van mreže GILE_GTI

• Hero Member
  • GTI
« Odgovor #33 poslato: Jul 09, 2010, 11:36:44 pre podne »
aj necemo sad o ukusu,iskrenosti i tako to, gusite temu...
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░

Eto potpisao sam se se...

Van mreže bulevar89

• Hero Member
« Odgovor #34 poslato: Jul 09, 2010, 11:48:20 pre podne »
sto se mene tice, mogu se obrisati off postovi..  beer

Dark Madison

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Jul 09, 2010, 02:48:55 posle podne »
Drugari auto je takav kakav je netreba o tome raspravljati,decko da ima mogucnosti sigurno bi ga sredio ali nisu ni svi ljudi picajzle pa da posvete dosta paznje autu nego samo voze dok se nesto ne pokvari,a i ja mislim da treba da se sredi dosta stvari na tom autu ali o tome treba vlasnik da razmislja ako je u tim vodama sredjivanja ako ne sta nas briga kakav mu je auto.

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #36 poslato: Jul 09, 2010, 02:49:44 posle podne »
Ja od kada sam ga uzeo nista nisam menjao na njemu do juce, samo se gorivo sipovalo u njega. Ja kao prvo i nemam zelju da od njega pravim neznam sta, malo ce se poraditi na estetici, jer je to auto za svakodnevnu voznju, a ne da skuplja prasinu u garazi i da ga izvozim samo na pranje. Ja ne mislim da je on extra i to sve, auto je dobro ocuvan, nije da je ga je neko vozio i da ne obraca paznju na njega, sto i pise u komentarima....
Ali da batalimo mi ovu raspravu, ovo nigde ne vidi.... beer
« Poslednja izmena: Jul 10, 2011, 03:00:00 posle podne od strane kubanac »

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #37 poslato: Jul 09, 2010, 03:06:07 posle podne »
Drugari auto je takav kakav je netreba o tome raspravljati,decko da ima mogucnosti sigurno bi ga sredio ali nisu ni svi ljudi picajzle pa da posvete dosta paznje autu nego samo voze dok se nesto ne pokvari,a i ja mislim da treba da se sredi dosta stvari na tom autu ali o tome treba vlasnik da razmislja ako je u tim vodama sredjivanja ako ne sta nas briga kakav mu je auto.
E, ovom recenicom si opisao mog caleta.... biggrin
Ja bi hteo da ga malo stedim, ali on vozi dok se nesto ne pokvari, zameni i opet po starom...

Van mreže ZOKI GTI

• Full Member
    • http://kiza
« Odgovor #38 poslato: Jul 11, 2010, 11:59:00 pre podne »
Slazem se sa Zverkom. Moramo biti realni i iskreni, zato smo tu. Golf je stvarno los, ali to ne znaci da covek ne treba da predstavi svoj auto, naprotiv..
Samo stvarno ne razumem te komentare tipa "lep je golf...odlican..." i slicno...  blink  Ako cemo tako u svakoj temi onda su nasi komentari nepotrebni i gube svaku vrednost...
Znam zasto ste to uradili, potpuno mi je jasno...Ne moze svako da ima full sredjen auto, naravno, ali zato smo mi tu da mu pomognemo, damo neki dobar savet...
Golf je los, ali uz malo truda i malo para moze da izgleda pristojnije...
Ja sam siguran da i kubanac tako razmislja...druze nemoj nista pogresno da shvatis, ovo je sve dobronamerno, mi te svi podrzavamo i tu smo da ti pomognemo ako treba...
Moj prvi golf je bio isto takav (jos TAS-ov) nije bio lepotan, ali ja sam ga voleo... ;)
Some say that even if he takes off his helmet, you still can't see his face....
all we know is, he's called the STIG!

Van mreže kubanac

• Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
« Odgovor #39 poslato: Jul 11, 2010, 12:11:12 posle podne »
Ja ga nisam ni hvalio, ja sam ga predstavio, a komentari da je lep, ocuvan, itd su komentari clanova, a ne mene...
Ja stvarno ne shvatam zasto je toliko los, po vama je onda svaki auto koji izadje iz fabrike los?? ili je to zbog dobrih komentara... lollol