pozdrav drustvo,u zadnjih 10 dana kad vozim auto stisnenm malo jace gas on krene da vuce ko blesav i od jednom izgubi snagu,tj, iskljuci turbinu,onda kad ga ugasim i ponovo upalim on radi normalno sve do nekog trenutka dok mu ne nabijem jaci gas i opet se desi isto,posebno u vecim brzinama,,
to mi se desilo pre 7-8 meseci i mucilo me dosta,dosta para sam dao za te investicije

i menjao sam mu eger ventil,on je crko,pa sam mu menjao neki ventil na turbini, cistio usisnu granu,servisirao turbinu, i jos neki ventil menjao isto vezano za to i do sada je radio sasvim normalno,iso sam i na more sa njim,iso je ko munja,i sad opet ista prica
e sad bio sam kod majstora na dijagnosyici,on ga prikacio i vozio ga malo i kaze da moguce da nije lepo ociscenja izduvna grana i ono najbitnije da mi turbina prepunjava,ne rasterecuje je neki ventil uopste,a ja sam to promenio,kad ga vozim i stisnem malo jace gas on prepuni turbinu i iskjluci je, ide ko obican dizel,mrcvari se,ugasim auto pa ga upalim i on normalno radi.
mozda je neko od vas imao iskustva sa ovim jer mene to zeza od kad sam kupio auto,pa ako mi neko moze pomoci mnogo bi mi znacila?
i nebi bilo lose ako neko ima nekog dobrog majstora za dijagnostiku i ovako za odrzavanje auta, jer meni je ovih mojih preko glave,3 majstora sam promenio,ucili se na mom autu
hvala unapred