@Fred Peric - Hvala drug, nije cipovan, mozda nekad i to odradim, al' trenutno mi nije potrebno jer nisam bas trkacki nastrojen :D
@L@ki - Sto se tice dioda, ma nista GLUPOST teska, svjetli kao obicna pozicija jedino sto izgleda kao xenon, al' ne baca svjetlost ni sekunde.
Sto se tice feluga, necu to raditi, ovako mi je bolji fazon da ostenu u originalu AUDI, a takodje i izduva uzivo izgleda normalno, mozda bi trebalo malo da se uvuku ali ne para oci toliko, bar mi to do sad niko nije spomenuo, al' vidjecemo kad legne w8 zadnji dodatak branika (sa park. senozrima) on je malo drugaci tj. istureni pa podesicu onda sve da bude kako treba...

@Raske - Hvapa prijatelju, ma uvjek iima dalje kako nema, ovo su "rupe" bez dna :D
Upravo to sam i razmisljao i uveliko sam u potrazi za tim "KACKETOM" (zadnjim spojlerom krova/gepeka) pa ako neko ima neku invormaciu gdje ima polovan ili cak nov neka javi da pazarimo!

))
@martini_u_kuci - Nisam o tome razmisljao, a iskreno ne vjerujem da cu ih mjenjati, jer sve jedan model koji sam gledao bar po meni ne moze se porediti sa originalnim jer su previse "Djikasti" za moj ukus, tako da za sad ostaje ovako, "oridjidji" stobi se rekolo.