0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Svrati na neki skup... popij pivo i u ekipi si
Audi uzivo izgleda 5x bolje nego na ovim slikama.. Ja sam ti danas svirnuo..u Skojevskom naselju, kod mene u kraju.Opet ti na sred ulice
Citat: Dino Maj 10, 2010, 11:18:30 posle podneAudi uzivo izgleda 5x bolje nego na ovim slikama.. Ja sam ti danas svirnuo..u Skojevskom naselju, kod mene u kraju.Opet ti na sred ulice ovaj covek je ludpre neki dan vozi pravo na mene, zena na zadnjem sedistu vec panici "GDE VOZI OVAJ LUDAK?"-De si Dino... Poceo sam tikove da dobijam od njega kako vidim bilo koju tamnozelenu trojku
Citat: Wele Maj 11, 2010, 02:17:08 pre podneCitat: Dino Maj 10, 2010, 11:18:30 posle podneAudi uzivo izgleda 5x bolje nego na ovim slikama.. Ja sam ti danas svirnuo..u Skojevskom naselju, kod mene u kraju.Opet ti na sred ulice ovaj covek je ludpre neki dan vozi pravo na mene, zena na zadnjem sedistu vec panici "GDE VOZI OVAJ LUDAK?"-De si Dino... Poceo sam tikove da dobijam od njega kako vidim bilo koju tamnozelenu trojkuWele nemoj da stvaras losu sliku o meni kao vozacu... Hteo sam samo srdacno da te pozdravim. Znaci da bezim od njega kad ga vidim u gradu.... ????
prelep!
Citat: Fiske Maj 11, 2010, 02:23:39 pre podneCitat: Wele Maj 11, 2010, 02:17:08 pre podneCitat: Dino Maj 10, 2010, 11:18:30 posle podneAudi uzivo izgleda 5x bolje nego na ovim slikama.. Ja sam ti danas svirnuo..u Skojevskom naselju, kod mene u kraju.Opet ti na sred ulice ovaj covek je ludpre neki dan vozi pravo na mene, zena na zadnjem sedistu vec panici "GDE VOZI OVAJ LUDAK?"-De si Dino... Poceo sam tikove da dobijam od njega kako vidim bilo koju tamnozelenu trojkuWele nemoj da stvaras losu sliku o meni kao vozacu... Hteo sam samo srdacno da te pozdravim. Znaci da bezim od njega kad ga vidim u gradu.... ???? Ma nema razloga! Jos jednom extra Audi!!
vidim da se trazio masku, pa evo da ti bacim jedan linkhttp://fahrzeugteile.shop.ebay.de/i.html?_nkw=audi+TT+grill&_sacat=14761&Baugruppe=Beleuchtung&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1&Beleuchtung=Heckleuchte&_dmpt=Autoteile_Zubeh%C3%83%C2%B6r&_odkw=golf+2&_osacat=14761&bkBtn=&_trksid=p3286.m270.l1313
bolje da si alpinu ubacio, no dobro... sta si jos ubacio od muzike?
Extra se uklopio player, kombinacija i raspored boja mi se mnogo svidja... Koja je to serija Pioneer-a??
Svaka cast !