Autor Tema: Naglo ubrzavanje MK3  (Pročitano 1761 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže martinle

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Naglo ubrzavanje MK3
« poslato: April 19, 2010, 01:38:03 posle podne »
Imam Golf 3 1.4 benzin/plin i posao sam kod drugara kolima.
Sve je bilo OK medjutim u jednom trenutku auto je poceo naglo da ubrzava!  blink blink blink blink
Bio sam u panici,jer sam jurio 100km/h po gradu.Povucen iskustvom Toyote i srecom da G3 nije automatik,nagazio sam kvacilo i polako stisnuo kocnicu... :huh: :huh: :huh:
Kada sam stao auto je poceo da ludi,cas je 3500 opm,cas 2000 opm...pa 4000 opm...Stvarno ne znam sta mu je!

Isao sam po koje kakvim servisima kod nasih "nazovi majstora" i svako mi razlicito govori...
Po brojnim preporukama menjao sam motor za ler-gas,koje kakve kablove...i opet isti problem...
Rekli su mi da mi je otisla neka sonda koja ide u auspih i meri temperaturu motora i regulise gas ili tako nesto...

I na kraju puko mi je film,otkacio sam motorcic za ler-gas,ubacio mu neku sajmnicu da laze racunar i sada je sve OK...
Da li neko zna koliko kosta ta sonda?Ili ako neko zna da li moze nesto drugo da bude neka kaze... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Hvala
« Poslednja izmena: April 30, 2010, 12:59:33 pre podne od strane martinle »
Live and let others to die!:)

Van mreže martinle

• VW Početnik
Resen problem!
« Odgovor #1 poslato: April 28, 2010, 08:18:16 posle podne »
Posle mnogo nervoze i potrosenih silnih para problem je RESEN!!!Najzad! clap clap clap

Naime,svi problemi koji su se javili,sam daje gas,potrosnja preko 10L benzina,seckanje u toku voznje,su bili povezani sa plinom!
Majstori (vrlo poznata firma) koji su mi ugradjivali auto gas napravili su mi HAVARIJU na autu!Pored toga sto su mi ZASEKLI kabal na bobini (iz njima poznatih razloga),zeznuli su mi
i ECU!Dakle zbog (ne) strucne ugradnje plina i povezivanja kablova poremetili su senzore na autu. angry2 angry2 angry2
ECU je poceo da detektuje greske koje nije prepoznao i poceo da reaguje.Sve je to meni izazvalo nocnu moru! wacko wacko wacko
Pored toga brojni majstori su mi govorili da je otisla Lambda sonda,Karburator,Termo senzor....Pa sam otisao kod elektronicara koji je testirao sve sonde i sve su u ispravnom stanju.
Onda je testirao ECU i video je sve same greske! angry2 angry2 angry2
Decko "formatirao" ECU,ispravio greske,zasekao crvenu zicu na ECU i prespojio je na crnu.
Upalio sam auto(br obrtaja je pao na stabilnih 900 i auto je odjednom neverovatno tih!)okrenuo koji krug,platio coveku 1500 din i otisao sav srecan kuci! biggrin biggrin biggrin biggrin

Van mreže Twister

• Master Member
Odg: Naglo ubrzavanje MK3
« Odgovor #2 poslato: April 28, 2010, 08:56:17 posle podne »
Dobro da ti nisu preporucili da ubacis KASPERSKI ANTI-VIRUS program  lollol lollol lollol lollol lollol

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #3 poslato: April 29, 2010, 11:49:14 pre podne »
 lollol lollol
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

Van mreže Schultz

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: April 29, 2010, 12:05:27 posle podne »
 lollol lollol lollol bonk

Van mreže martinle

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: April 29, 2010, 09:15:26 posle podne »
Aaaa imam ja Anti-Virus!!!Instalirao sam ga u gepeku!!!Zove se Macola!!! bonk bonk bonk bonk
Najnoviji Nemacki proizvod!  biggrin biggrin biggrin biggrin
« Poslednja izmena: April 29, 2010, 09:26:43 posle podne od strane martinle »