Autor Tema: upozorenje !!!!!!!!!!!  (Pročitano 3112 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže petko.89

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf mk1 1.3i
upozorenje !!!!!!!!!!!
« poslato: April 19, 2010, 10:43:07 pre podne »
desilo mi se nesto najgore.........pa sam hteo da podelim sa vama ,cisto da znate......e ovako odem ti ja u subotu na bubanj potok i parkiram auto pored ograde gde sam stalno parkirao 2 god unazad.....i naravno nisam jedini tu bio ,bilo je oko 15-ak automobila.........pokupovao ja sta mi trebalo i vracam se i nema nijednog auta...ja se zaprepastio...pitam one pandure,i kazu mi da je pauk odneo........a ja u nesvest da padnem...jos kad mi je rekao gde.....  wacko zamislite na adu cak na neki parking servis...........niti imam kako da odem do tamo niti bilo sta....pitao pandure koliko treba da se plati samo da preuzmem vozilo....i on mi kaze da je kazna oko 9000 din smao da se preuzme auto plus 5000 kazna policijska.........ijaaaooooo...uzas  uzmem ti ja taxi odem na taj parking kad tamo nije auto...msm nije na tom parking....pitam onog da mi proveri gde je ....on je zamislite na staro sajmiste....preko tramvajskog mosta pa levo....gde bus 83.....pa taxijem do tamo.....taxi mi je uzeo 2500 sve ukupno...poludeo sam...odem ti ja tamo.....  platim 4700 i 5000 da platim u roku od 8 dana...........onaj covek se malo sazalio pa je napoisao nesto drugo neam pojma da bih platio manje....i kaze mi da su taj dan odneli 8 automobila kod bubanj potoka....a iza mene red ljudi koji su dosli da podignu kola......i od sad uvek cu da platim parking......sto savetujem i ostalima koji imaju ovakve navike..... nije mi bilo za 100 kinti,nego bzvz stalno sam tu parkiraoi eto.....vise nikad.......bolje da sam sam isao za cacak ...jeftinije bi prosao.........jbg nisam imao kim a bilo mi puno za gorivo i putarine da idem sam....a ono mi ispalo troduplo skuplje sto sam ostao.... angry2 angry2 angry2

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
Odg: upozorenje !!!!!!!!!!!
« Odgovor #1 poslato: April 19, 2010, 10:50:01 pre podne »
Au nisam znao da i cak tamo dolaze da bi nosili na staro sajmiste  blink blink blink

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
  • Auto: mk4- mk3- b5.5- gsxr 750
« Odgovor #2 poslato: April 19, 2010, 10:52:43 pre podne »
Tako ti je kod nas, samo gledaju da nam izvuku sve pare iz dzepa da bi napunili svoje  :angry:

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
  • Eurodubs / Detailing Oprema
    • Detailing Oprema
  • Auto: Golf MK6 GTD, VW UP
« Odgovor #3 poslato: April 19, 2010, 11:03:15 pre podne »
Ja sam se izvukao... minut je falilo da mi uslikaju auto, i onda dzaba kukanje... jedva sam se izvukao, taman dan pred skup  biggrin
Moj slucaj je bio preko puta sajma

Van mreže sandokan

• Hero Member
  • Auto: golf 1
« Odgovor #4 poslato: April 19, 2010, 11:20:46 pre podne »
naravoucenije, bolje na skup nego  u shopping, mada smo i mi bili u shoppingu mahac

Van mreže Dejan Prijovic

• Sr. Member
  • Auto: passat b6 2.0 tdi
« Odgovor #5 poslato: April 19, 2010, 11:26:36 pre podne »
tako je
slazem se sa Sandokanom  biggrin
peta pun gas, i polako.

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #6 poslato: April 19, 2010, 11:32:55 pre podne »
naravoucenije, bolje na skup nego  u shopping, mada smo i mi bili u shoppingu mahac
ma treba ostati kuci, najsigurnije je...  lollol - kad ono, neko ukrade auto  boodala hahaha  lollol
Pla?ajte parkiranje... ja kad god stanem dodje neki magarac da mi proverava... uvek platim...  blink
Drive only the best... VW to infinity!!

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #7 poslato: April 19, 2010, 10:15:07 posle podne »
treba samo znati da to nije policija vec drumski razbojnici i gusari podpomognuti zakonom
ipak nije ti se desilo najgore ... bar si nasao auto
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #8 poslato: April 19, 2010, 10:24:34 posle podne »
Potvrdio mi je drug danas, za to sto ti se desilo.Kaze bilo je nekoliko kamiona pa cu pokupili sto su mogli i otisli.
Zatvorili su onaj glavni parking iza, ne znam zasto i sad se svi snalaze i parkiraju gde stignu jer je sve puno, a oni ladno krenu u totalno treci kraj grada i nose  :angry:

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #9 poslato: April 19, 2010, 10:27:17 posle podne »
ma covece plati se i parking ali kad saljes poruku na te broje nema ti povratna ili sta vec pa ti pise kaznu sto nisi platio a ustvari si platio, par ljudi sam gledao tako na parkingu da se svadjaju sa likovima iz parking sluzbe.... Uzas... Drzava u rasulu
-Kraft durch freude-

Van mreže petko.89

• Master Member
« Odgovor #10 poslato: April 20, 2010, 02:00:29 pre podne »
vala i jeste...kad spremis kintu da kupis nesto,a ti das drzavi jos duplo.......... angry2 angry2 angry2 angry2

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #11 poslato: April 20, 2010, 06:40:00 pre podne »
I treba da te nosi pauk kad parkiras uz zicu.tamo je sad glavni tranzit a od vas pesaci nemaju kuda pa idu po putu,ako si platio,...ja nisam nikada,ja postujem pravila i nemislim samo na sebe
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže petko.89

• Master Member
« Odgovor #12 poslato: April 20, 2010, 02:46:00 posle podne »
a sta ce pesaci tu????  lollol lollol lollol  parking je koliko ja znam sa druge strane.......i nisam jedini ....tu su svi parkirali......tako da nemoj mnogo da pricas,i ova tema je namenjena za upozorenje da ne bi i vi dosli u istu situaciju,a ne da bi mi ti rekao "ako si platio"  blabla  kapiras.?? mozes samo da mi kazes hvala sto si me upozorio,a ako neces bolje cuti........ batine batine batine batine

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #13 poslato: April 20, 2010, 04:10:12 posle podne »
Koga da upozoravas???!! neposlusne i bahate kao sto si ti postupio parkirajuci pored zice? Sta si ti mislio,da si pametan a mi svi glupi koji pesacimo  20 minuta do ulaza....Znas kako je meni prijatno kad moram da provucem subotom kamion tuda....a pametnjakovici parkirali sa obe strane puta....druze,na parking parkiras i nema zime,znam da je guzva,znam da nema mesta,sve mi je jasno...ali jel tebi jasno da si doziveo nesto naj normalnije,pogresno si se parkirao,odneo te pauk i sta je tu za upozoravanje?!
Da ja tebe upozorim,ako slucajno vozis pod dejstvom alkohola moze se destiti da sotanes bez dozvole kao ja,ahahaha  lollol lollol batine
« Poslednja izmena: April 20, 2010, 04:12:36 posle podne od strane zemunac »
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)