ko god da je imao iskustva ili sta god, neka se prikljuci temi, poucna je

. Naime prosli vlasnik auta je ugradio prekidac za pumpu za gorivo u kabini auta, razlog je bio st REGULATOR PRITISKA GORIVA koji racva i gura gorivo u dizne i nazad u rezervoar niije radio, naime iz rezervoara i od pumpe za gorivo ide pritisak od 4 ili 5 bara a taj regulator ga spusta na 2 i salje u dizne,motor, a ostatak goriva u razervoar. E sada taj regulator se pokvario i nije slao gorivo nazad u rezervoar vec je slao vece kolicine goriva u motor i kartet!!

Zato je i lik stavio taj prekidac kojim rucno iskljucujem pumpu, jer u tom slucaju pumpa uopste i nije radila i nije bilo nikakvog goriva ni pritiska na tom regulatoru. e sad a posto se auto morao paliti na benzin, vremenom mi se polako ali sigurno motor punio benzinom. Doduse on i delom ispari dok radi ali opet `zapusio` se motor i nije vise hteo da radi. Sada smo zamenili ulje,i auto ide kao nenormalan

!
da li je imao neko ta iskustva ili da li moze da mi preporuci neku prodavnicu sa delovima, jer koliko sam shvatio majstora taj deo je jako tesko nabaviti?