Autor Tema: Benzin u karteru!!  (Pročitano 2077 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zgemba

• VW Početnik
Benzin u karteru!!
« poslato: April 14, 2010, 11:55:29 posle podne »
ko god da je imao iskustva ili sta god, neka se prikljuci temi, poucna je  blink . Naime  prosli vlasnik auta je ugradio prekidac za pumpu za gorivo u kabini auta, razlog je bio st REGULATOR PRITISKA GORIVA koji racva i gura gorivo u dizne i nazad u rezervoar niije radio, naime iz rezervoara i od pumpe za gorivo ide pritisak od 4 ili 5 bara a taj regulator ga spusta na 2 i salje u dizne,motor, a ostatak goriva u razervoar. E sada taj regulator se pokvario i nije slao gorivo nazad u rezervoar vec je  slao vece kolicine goriva u motor i kartet!! :angry: Zato je i lik stavio taj prekidac kojim rucno iskljucujem pumpu, jer u tom slucaju pumpa uopste i nije radila i nije bilo nikakvog goriva ni pritiska na tom regulatoru. e sad a posto se auto morao paliti na benzin, vremenom mi se polako ali sigurno motor punio benzinom. Doduse on i delom ispari dok radi ali opet `zapusio` se motor i nije vise hteo da radi. Sada smo zamenili ulje,i auto ide kao nenormalan driving!

da li je imao neko ta iskustva ili da li moze da mi preporuci neku prodavnicu sa delovima, jer koliko sam shvatio majstora taj deo je jako tesko nabaviti?
Il se ženi il tamburu kupi, u nešto se udarati mora!

Van mreže Djole DMC

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Benzin u karteru!!
« Odgovor #1 poslato: April 15, 2010, 12:42:46 pre podne »
AKo ne nadjes nigde pozovi 034/30-20-35 Rile. covek je tata za VW a ima i delove koje niko nema ;)