Autor Tema: Lancani sudar na Autoputu BG-ZG kod dobanovacke petlje  (Pročitano 5905 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže tasa

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: passat b6 2.0tdi
Odg: Lancani sudar na Autoputu BG-ZG kod dobanovacke petlje
« Odgovor #20 poslato: Januar 29, 2010, 06:49:17 posle podne »
Nemam reci cheers :huh:
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #21 poslato: Januar 29, 2010, 06:53:05 posle podne »
Sad je bilo u vestima na B92...kaze da se oko Dobanivacke petlje desilo 26 udesa u kojima je ucestvovalo 86 vozila  wub
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

pekar

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Januar 29, 2010, 07:08:52 posle podne »
strasno :huh:

Van mreže DjAndjeo

• Hero Member
« Odgovor #23 poslato: Januar 30, 2010, 01:02:36 posle podne »
Pa kad "vozaci" koji su tek polozili, i voze po prvom snegu voze 100km/h sto sam licno video... I ne cudi me sta se desava...
sad zbog novog zakona 1000de njih je "polozilo" na brzaka za koju kintu...

Zbog takvi idota pre 2godine zamalo nisam izginuo  angry2 uffffff kako se samo iznerviram kad vidim ko sve vozi, a volan ne zna da drzi...
Nije bitno koja marka, vazno je da ima jaka stakla x)

racer330

• Gost
« Odgovor #24 poslato: April 03, 2010, 01:22:07 pre podne »
sad sam slucajno pogledao ovo....ja sam te kobne veceri prosao tuda malo pre nego sto se to desilo........ne mogu nigde da vidim tacno lokaciju udesa tj da li je na samoj petlji ili je na onoj prvoj petlji gde je odvajanje za obrenovac.......ako je na tom odvajanju za obrenovac ( u sto sam poprilicno siguran uopste me ne cudi sto se to deslio ).....tu je bilo sa leve strane dakle u brzoj traci nanosa snega....inace put je bio mokar ali ociscen skroz, sem tog jednog dela na samom vrhu te petlje ili nadvoznjaka ( kako hocete )...i to samo u brzoj traci je bio nanos snega i to poprilicno debeo.......dakle dugo nije cisceno.....ja sam tuda obilazio nekog lika i kad sam odjednom naleteo na to UUUUSROOOOO SAM SE.....( morao sam ovako da se izrazim ).......znaci nije realno....kao da niotkuda ispred ociju vam se stvori kao neko brdasce snega......veoma neravnog.......onako utabanog.....e sad sreca pa sam samo sklonio nogu sa gasa i nekako sam se provukao.....da sam nedaj boze stisnuo kocnicu taj lancani bi poceo ranije......jos kad sam dosao kuci mislim u sebi bice sranja.....i ujutru imam sta da vidim........steta za automobile.....jbg....tuga...... boodala