Problem sa mojom cetvorkom 1.6. Uzeo sam je pre neka 3 meseca i jos tada mi je sjajila check engine lampica. Bio sam kod par "majstora". Neki kazu da je lamba sonda, jer je tu gresku izbacivalo na dijagnostici. Prvo sam uzeo neku univerzalnu i kazu mi da ne moze ta vec mora original. Zamenim je za original u radnji, platio je skoro 11 hiljada, odnesem kod tog nazovi majstora i on kaze da ni ta nije original! Nista, odustanem i odem u ovlasceni VW servis u Sabac. Tamo mi stave original svecice jer na njemu nisu bile originalne, pa je moguce da one prave problem. I naravno nisu bile one u pitanju. Rekli su da odem kod njih ako se greska ponovo pojavi ali ja i ne razmisljam o tome jer vidim da niko zapravo nema pojma o tome.
A sa autom se desava sledece. Kada ga upalim ujutru, hladnog, radi normalno nekih pola min. i onda spusti obrtaje na 600 i pocne da trokira i ugasi se. Nekada hoce da primi gas i da prokine a nekada ne. Zatim u voznji kada je zagrejan vuce lose na nizim obrtajima i hoce da zatrza ponekad, a tek na 4.000 pocne da vuce kako treba. Samo kada je hladan vuce normalno, ali kada se zagreje dosta losije ide. Potrosnja normalna, 8- 9l u zavisnosti od toga kako ga vozim.
Imate li ikakvu predstavu sta bi moglo biti u pitanju, jer evo vec 3 mecesa kako me to izludjuje a ovde kod mene nema niko strucan to da resi

Inace, dosao bi i do VW-TECHa ali problem je sto sam ja preko 100 km od Bg-a i zato trazim pomoc ovde