Autor Tema: Pomoc i misljenje Golf 4 1.6 FSI  (Pročitano 232 puta)

0 Članovi i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Babolat

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vw Golf
Pomoc i misljenje Golf 4 1.6 FSI
« poslato: Septembar 24, 2025, 09:21:30 posle podne »
Pozdrav ljudi, treba mi pomoc u vezi golfa 4 1.6 fsi, naime gubi snagu na uzbrdici, trokira, dok se turira na leru ne prelazi 2000 obrtaja i oseti se benzin, kao da prima negde fals vazduh.
Na dijagnostici izbacuje par gresaka, (PO108, P0191, P0408)
Ja sumnjam na gumice dizni, ili neko crevo, dok moj majstor kaze da menjamo pumpu visokog pritiska, egr i map senzor. Stim sto je pumpa visokog pritiska izuzetno skupa i kao polovna, a nova nema ni da se nadje.
Da li neko moze da pomogne? Pozz i hvala svima

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Pomoc i misljenje Golf 4 1.6 FSI
« Odgovor #1 poslato: Septembar 25, 2025, 06:20:20 posle podne »
Sto si uopste isao majstoru kad si sam postavio dijagnozu? Jel znas ti koja je uloga gumica na diznama?
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Babolat

• VW Početnik
  • Auto: Vw Golf
« Odgovor #2 poslato: Septembar 25, 2025, 07:01:37 posle podne »
Sto si uopste isao majstoru kad si sam postavio dijagnozu? Jel znas ti koja je uloga gumica na diznama?
Sumnjam na gumice dizni iz razloga sto sam imao jednom situaciju da se jedna raspala, pa je curilo gorivo i osetilo se, takodje je tada bila isto ova prva greska p0108 pa me i to navodi da mislim da je to u pitanju.
Isao sam kod majstora jer nisam majstor ali je mozda covek isao logikom menjaj sve sto se tice ove 3 greske pa cemo videti. A u stvari je mozda nesto sto nije uocio na samom vozilu.
Tako da ako imate neko iskustvo ili savet ili pomoc hvala dobrodosli, ako hocete da prozivate dovidjenja prijatno. Svako dobro

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #3 poslato: Septembar 25, 2025, 11:51:34 posle podne »
Dobro došao...
U skladu sa pravilima foruma, neophodno je da pre započinjanja diskusije pročitati pravila: http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=159.0

Sledeći neophodan korak je predstavljanje: http://www.vw-club.rs/forum/index.php?board=9.0

Hvala na razumevanju!
VW Club