Ako je u pitanju Passat B5.5, pored ovoga što su te ostali posavetovali, da li znaš, kada vidiš na nekom primerku onaj V zarez na prednjem potkrilu na strani ka farovima...To je zato što točak o njega češe. A zašto češe? Zato što se prednji deo potkrila oklembesi, jer nije ukopčan u šuš-pleh sa dve kopče i drži taman-tako da točak ne zakačinje. Stavi drugi sus-pleh, naravno.
Obično su polomljenje kopče, plastične su te što povezuju sa potkrilom, ima po dve na obe strane. Kod mene su na mestu, jer ih skidam sam, pa vodim računa, čak i ako bi se slomila, ima da se kupi, pa bi zamenio. Tri šrafa koji povezuju veci i manji deo prednjeg šus-pleha i još dva za manji deo. I ti šrafovi i zabice od stalnog skidanja i vracanja se izdeformišu, ja sam kod mene na autu ta tri prepravio na masinske srafove 6, odgovarajuće dužine i zabice sa tim navojem, da se šrafe u njih. One zabice što su na onoj šini koja je ispod menjača. I ima napred 4. Jedan na sredini, to je matica, sa jedne strane dva i sa druge jedan. Zašto tako ne znam, uglavnom i oni su svi na mestu. Obicno posle skidanja, one sa strane ni ne vežu, jer ko ce da se drnda sa tim, napred i nazad, vezica ili hol-šraf u plastiku, jer ,,držaće to". Hajde vezica nekako- šta ćeš, kada je slomljeno...Ali kada vidim hol-šraf ušrafljen u plastiku

. Msm, svako ima svoj način rada, ima nas raznih, poštujem i ko radi tako...
Ovo što je postavio Desmo, to je kod BMW-, čini mi se, ta mala vratanca u šuš plehu, odličan detalj, bar kada se ispušta ulje, da ne mora da se skida šuš-pleh. Za neku veću intervenciju i hajde...