I tako... ubacih zenu u auto sa jednim ciljem. Da budemo u Karlovcu na 22. VWTS za 6 dana. Prva destinacija Split, pa dokle stignemo. Napominjem da Lupo za 12+ godina kod mene nije izasao iz Beograda.
Negde pred Sabac na autoputu paralelno na par cm od mene vozi Audi A8D2 sa prepoznatljivim V8 zvukom. Cvele me spazio :D... udarimo malo po gasu (da ne navodim brojke za ove zabrinute), zove me telefonom kaze "Gde je skup?"
- Um, koji skup? U Karlovcu je tek za 6 dana.
* Ima sada u Sapcu skup.
- Mi krenuli u Hrvatsku...
* SVRATIIII U SABAAAAC
I sta ces, svratismo :D Mnogo lepih kola i mnogo drifta. Bas dobar skup. Cak je Lupo kao slucajni prolaznik dobio takmicarski broj 385

Nakon Sapca nazad na put, lagano sa otvorenim prozorima i mislima. Nije nam se ulazilo u Sarajevo, ali je Lupo morao da ovekoveci ovu priliku. Kakvu priliku je propustila jedna prosla zemlja. Mozda ce sledeca raditi pametnije.

Sledece stanica cuveno pecenje u Jablanici i kanjon Neretve

Polako vec pada noc i ocigledno je da cemo nociti u Mostaru. Grad moje mladosti i mojih roditelja. Grad pesnika po kojem moj sin nosi ime. Cudan osecaj tezine na dusi od proslog vremena i nove realnosti. Grad specificnog humora koji nosim u sebi.

...