mora da podelim ovde sa vama jedno jako lose iskustvo
vecina zna za dijagnostiku obdeleven
https://obdeleven.com/en/epa takodje znam i ja, narucio sam ovu dijagnostiku uredno platio takodje dobio dijagnostiku, vec je koristio otkljucavao funkcije na vise auta cak i na audi q7 2020g. i sve to radi bez greske, bukvalno ne mam nikakve zamerke, ali problem zesci nastaje kada sam kupio kredit preko aplikacije obdeleven. problem je u tome sto aplikacija kada se kupuju krediti trazi samo preko googl naloga da se izvrsi uplata na koji je naravno povezana kartica za placanje, i onda morate ukucati sifru googl naloga kako bi ste platili te kredite, da bi nakon samo par dana dobio poruku na mejl kako neko pokusava mi promeniti sifru na googl, dok sam seo za komp,kako bih sprecio neovlascen upad, u roku od minuta, hakovan mi je nalog gde mi je promenio sifru,broj telefona za verifikaciju, ceo nalog promenio,sve zivo pobrisao,ugasio i yutub kanal obrisao, tako da sad ne mam ni jedan video,i sve ugasio sta mi je bilo vezano za sanjaisale@gmail.com googl nalogom, vise ne postoji

eto od mene toliko, a ko planira da kupuje ove kredite,neka vodi racuna da ne prodje isto ko i ja.