Ne izmišljaj rupu na saksiji..... samo sprej namenski za čeljušti. Dupli color ili Motip. Dupli Color, pakovanje 150 ml, cena 670, Motip pakovanje 400ml, cena 1160, ili 2K profi kit i u Motipu i Duplicoloru oko 3300 dinara. Dobija se 150ml boje i 50 grama hertera i dobija se još odmašćivač u spreju. Radi se četkicom. Radio sam i sa duplicolorom i sa motipom... I ako je to ista firma, prednost dajem Duplicoloru. Uradio sam pre 8 godina sa sprejem i do prošle godine držalo. Pre neki dan odradim prednja leva sa motipom-sprejom, duže se suši nego duplicolor. Prednost ipak dajem ovom setu što ide na četkicu. Ako su klešta malo rapavija, trebaće mnogo slojeva sprejom da se radi, a to se duži suši.... zato ovo na četkicu, četkom se dobija deblji sloj, plus što je 2K sistem, sigurno je mnogo jače jer je dvokomponentno. Nisam radio sa njim, ali sledeći mesec kupujem set da probam.
Inače, pre 8 godina sam skidao klešta sa auta, fabao, pa vraćao, ispuštanje vazduha naravno. Curila kočiona tečnost po njima, a kao da sam običnu vodu prosuo, ništa.