Autor Tema: Passat 6 zakljucavanje zadnjih vrata  (Pročitano 3180 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zeljkoxyz

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat 6
Passat 6 zakljucavanje zadnjih vrata
« poslato: Septembar 28, 2019, 11:19:01 posle podne »
Pozdrav,
Par dana pokusavam da rijesim problem na bravi sa zadnjih lijevih vrata. Sta se desava i kako je pocelo...
Vrata su radila do jednog monenta kada su se zakljucala sva normalno vrata auto parkiran sve uredno radilo. Prvi put sam primjeti kada sam otkljucao auto ta vrata su ostala zakljucana odnosno mrtva nista se ne desava...a posto imam djecu bilo je ukljucsno i ono child safe...pa sam nekako uspoio raskupusati iznutra i jedva ih otvorim.

Uglavnom sada vec danima pokusavam da rijesim problem bio sam na otpadu probao cetiri brave i isto nista se ne desava mrtva. Sve zice od stoka do unutra one elektrenoki provjerio ni jedna nije u prekidu. Podizac radi normalno sa njih a sa prednjih kada pokusavam da dignem spustim nece. I prednja sam vrata rastavio sve zice i gore provjerio sve su uredu.

Ima li neko nesto da predlozi sta da radim, unaprijed hvala...
« Poslednja izmena: Septembar 28, 2019, 11:20:38 posle podne od strane zeljkoxyz »

Van mreže Goske

• VW Početnik
  • Auto: VW
Odg: Passat 6 zakljucavanje zadnjih vrata
« Odgovor #1 poslato: Septembar 28, 2019, 11:40:21 posle podne »
Kada si to razvaljivao video si onu sajlicu sto povlaci bravu ( spoljna brava povlaci glavnu) ta sajlica ako je namestena da bude mali vise napeta nego sto treba nece da otkljucava vrata i ne mozes da ih otvoris. A mozes i da proveris da li ti dolazi struja na bravu kada pritisnes dugme za otkljucavanje

Sent from my LG-H872 using Tapatalk

Van mreže zeljkoxyz

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Septembar 29, 2019, 12:09:33 pre podne »
To je stalo da radi bez diranja sajli...moglo bi da smeta kada sam probava te druge 4 brave na otpadu ali na njih nisam kacio uopste sajle bile su u ruci da se testira da li radi, tako smo probali.

Sto se tice struje na one dvije debele koje su napajanje dolazi normalno 12v, a danas sam mjerio i one dvije tanke sto dolaze pretpostavljam da je jedna za prozor a jedna za zakljucavanje na jednoj je prem masi 12v a na drugoj 9.5v non stop otkljuvacvao ili podizao prozor sa prednjih vrata to se ne mjenja.....i ostaju jos dvije to su zvucnici. E sada kakav to signal sa njima treba da dodje sa prednjih vrata to ne znam..da imam semu znao bih.

Van mreže zeljkoxyz

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 03, 2019, 07:03:58 posle podne »
Ima li iko da nesto predlozi sta uraditi...