Autor Tema: Problem sa strujom(Migavac se pali sam, Passat B6)  (Pročitano 1500 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vule92

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat B5.5
Problem sa strujom(Migavac se pali sam, Passat B6)
« poslato: Jun 17, 2017, 09:50:59 posle podne »
Pozdrav drugari, imam problem na passatu b6 fsi. Auto nisam palio nekih nedelju dana, kad sam pokusao da ga upalim nije imao struje, s obzirom da je bilo hladno vreme pomislih da se ispraznio od hladnoce, upalim ga pomocu kablova i primetim da mi radi prednji levi migavac iako nije ukljucen(radi nekih 15 minuta i onda se ugasi, posle radi sve normalno), iskuliram to jer pomislih da je to mozda normalno kako akumulator nije imao struje. E sad problem je sto mi auto i dalje vuce struju, ne smem da ga ne palim dva-tri dana, znaci kad se auto vozi svaki dan nemam problem sa praznenjem akumulatora i migavac se ne pali sam od sebe. Kako ne se ne bi akumulator ispraznio kad god isplaniram da necu voziti auto nekoliko dana ja skinem kleme sa akumulatora, kad vratim kleme i upalim auto u 99% slucajeva migavac radi sam nekih 15min i onda se ugasi. Da li neko mozda zna moguci problem ili je imao isti problem? Hvala na odgovru.
Just when I thought I was out...they pull me back in