Autor Tema: Bora 1.9 TDI, problem sa centralnom bravom  (Pročitano 1075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Madzar

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Bora 1.9 TDI
Bora 1.9 TDI, problem sa centralnom bravom
« poslato: Februar 01, 2017, 05:46:19 posle podne »
Pozdrav forumasima, imam mali problem sa centralnom bravom. Pocecu od pocetka, da stvar bude sto je moguce jasnija. Kada sam prosle godinu u maju kupio Boru, daljinsko zakljucavanje na zadnjim desnim vratima nije radilo. Receno mi je da negde vuce struju, pa je iskljuceno, znaci ne moze da se otkljuca na daljinski (kljuc) ali moze fizicki. Da on (prodavac Bore) ima sve potrebne delove, i da mu treba oko 2 nedelje da to sredi. Ali posto je meni auto trebao svaki dan za posao, nisam mogao da mu ostavim da to namesta. Sada imam vremena, i ostavio sam auto ali mi je javljeno sledece:- Navodno je nesto otislo, valjda neki prekidac, tako nesto, a da bi se to popravilo mora cela centralna brava da se menja, ali ne moze bilo koja, mora od Bore ili Golfa IV, koji ima 5 vrata i automatsku klimu, a to nije jeftino. Sad, kad smo se pogadjali za auto, na njemu je ostalo da ce jednom, nekad srediti ta vrata, pa se meni cini da me malo zeza.

Mene sada zanima, da li je moguce da ne moze samo ta jedna brava na vratima da se promeni, vec bas mora ceo sistem, a da ne pricam da sam na netu nasao centralnu bravu SAPA za 25 eura, pa me interesuje da li bi to mogao da ugradim, ili bas mora originalna centralna brava?

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
Odg: Bora 1.9 TDI, problem sa centralnom bravom
« Odgovor #1 poslato: Februar 01, 2017, 05:53:44 posle podne »
ako ne radi brava,onda se samo ona zameni,nema veze klima sa tim.