Autor Tema: Problemi sa Golf4 elektronikom  (Pročitano 1711 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kacerac

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4
Problemi sa Golf4 elektronikom
« poslato: April 19, 2016, 04:29:48 posle podne »
Prvo bih zeleo se predstavim, kako to pravila nalazu ;)

Zovem se Miljko i dolazim iz Arandjelovca, vozim Golf 4 1.9TDI 115KS 1998god 4/5 vrata.

Ovaj auto sam kupio jer sam dosao do nekog novca, a i vreme je bilo da zamenim moj prethodni autic. Posto sam imam dosta prijatelja koji imaju isti, ako ne i slican, model kao moj mogao sam vrlo brzo da primetim da kod mene nesto ne valja. Naime u cemu je problem, na instrument tabli, ima onaj displej kao u sredini, on bi trebao valjda da pokazuje one lampice kada se otvore vrata, ili da svetla nisu ugasena i sl. kod mene je taj displej CRN, ne daje znakove zivota. Drugi problem imam sa zvucnicima na autu, od 4 zvucnika radi samo 1, kupio sam druge zvucnike i sada trazim vremena da ih zamenim, ali su mi neki elektricari rekli da mozda nisu zvucnici crkli vec da je kabl negde ostecen ili da je izbio neki osigurac, ali to manje vise moze da se sredi. Trceci problem koji imam jeste sa podizacima stakla, na vozacevoj strani se svaki prozor otvara na dugme, dok pozadi na obe strane kada se pritegne ono dugme nista, niti zuji motoric niti se bilo sta desava, da li je to mozda problem sa tim prekidacem ili sta vec ?

I interesuje me isto posto ovaj moj model ima one sandardne retrovizore, ne mogu da se "uvuku" sakriju kada se parkira auto, da li bih mogao da uzmem retrovizor sa nekog novijeg modela i da stavim na moj, tako da kada se auto zakljuca da automatski sakrije "uvuce" retrovizore sa strane?

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
Odg: Problemi sa Golf4 elektronikom
« Odgovor #1 poslato: April 19, 2016, 07:40:48 posle podne »
pa predstavio si se ...ali ajde jos jednom ...  beer ne smeta

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=65587.msg730873#msg730873

mislim da http://www.vw-club.rs/forum/index.php?action=profile;u=22631 moze da ti pomogne ,

a nije to daleko od Arandjelovca  ;)
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Gavraa

• Moderator
  • Master Member
  • Auto: Polo G40 - Audi TT 8N
« Odgovor #2 poslato: April 19, 2016, 09:37:50 posle podne »
Najblizi ti je Pantovac,on moze to da ti sredi verovatno. ;)

Van mreže Kacerac

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: April 21, 2016, 04:24:21 posle podne »
Najblizi ti je Pantovac,on moze to da ti sredi verovatno. ;)

Znam, zivi 2 ulice od njega, ali mi je on rekao da je prebukiran i da mogu tek da zakazem za mesec dana :O

Sada sam primetio da kada otvorim gepek ne sija ona sijalica sa desne strane, menjao sam sijalicu opet nista, proverio osigurac dobar, ali ono opet ne sija, isto sam primetio da kada je prestalo to svetlo u gepeku da radi prestao je da radi i zadnji brisac, tj. cuje se motoric ali ne pokrece brisac. Pa cu verovatno sve to da oteram nekom strucnom ko ima vremena pa da mi zavrsi sve :)

Van mreže Kacerac

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: April 24, 2016, 07:12:57 posle podne »
Da ne otvaram novu temu dzaba, jer je i ovo vezano za Golf 4 elektroniku. Interesuje me da li moze nekako da se namesti kada se otvore vrata na autu da se ukljuce ona svetla na enterijeru (ono gore kod sibera) ?