Prvo bih zeleo se predstavim, kako to pravila nalazu

Zovem se Miljko i dolazim iz Arandjelovca, vozim Golf 4 1.9TDI 115KS 1998god 4/5 vrata.
Ovaj auto sam kupio jer sam dosao do nekog novca, a i vreme je bilo da zamenim moj prethodni autic. Posto sam imam dosta prijatelja koji imaju isti, ako ne i slican, model kao moj mogao sam vrlo brzo da primetim da kod mene nesto ne valja. Naime u cemu je problem, na instrument tabli, ima onaj displej kao u sredini, on bi trebao valjda da pokazuje one lampice kada se otvore vrata, ili da svetla nisu ugasena i sl. kod mene je taj displej CRN, ne daje znakove zivota. Drugi problem imam sa zvucnicima na autu, od 4 zvucnika radi samo 1, kupio sam druge zvucnike i sada trazim vremena da ih zamenim, ali su mi neki elektricari rekli da mozda nisu zvucnici crkli vec da je kabl negde ostecen ili da je izbio neki osigurac, ali to manje vise moze da se sredi. Trceci problem koji imam jeste sa podizacima stakla, na vozacevoj strani se svaki prozor otvara na dugme, dok pozadi na obe strane kada se pritegne ono dugme nista, niti zuji motoric niti se bilo sta desava, da li je to mozda problem sa tim prekidacem ili sta vec ?
I interesuje me isto posto ovaj moj model ima one sandardne retrovizore, ne mogu da se "uvuku" sakriju kada se parkira auto, da li bih mogao da uzmem retrovizor sa nekog novijeg modela i da stavim na moj, tako da kada se auto zakljuca da automatski sakrije "uvuce" retrovizore sa strane?