Autor Tema: Zakljucavanje na Golfu 6  (Pročitano 3725 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Shooter92

• Gost
Zakljucavanje na Golfu 6
« poslato: April 13, 2016, 11:35:05 posle podne »
Drustvo danas sam se igrao sa kolima i zakljucam ih dok sam unutra da vidim da li lopovi mogu da mi otvore auto tako sto naduvaju vrata povuku kvaku. Tada sam shvatio da kad jednom se klikne zakljucavanje ,da je aktiviran deadlock i da se nikako iznutra vise ne moze otvoriti auto ni na kvaku ni na dugme za otkljucavanje, vec samo moze pomocu kljuca. Za to vreme je ona crvena lampica na vratima normalno blinkala ,reko aj da vidim sta ce biti ako opet kliknem zakljucavanje i kliknem, a lampica se upali i vise ne trepce vec samo sija bez prestanka, a auto i dalje ne moze bez klika kljuca da se otvori. Sta se desi kad se 2 puta klikne ? Zasto sija tako ? Ne mogu nigde da nadjem odgovor.

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Toyota
Odg: Zakljucavanje na Golfu 6
« Odgovor #1 poslato: April 14, 2016, 09:35:16 pre podne »
kad drugi put zakljucas , trebalo bi da moze da se otvori kad 2x povuces rucicu
lollol

Shooter92

• Gost
« Odgovor #2 poslato: April 14, 2016, 12:36:07 posle podne »
Ne moze brat ,probao sam. Ni kad jednom zakljucam pomocu kljuca, ni kada dva puta kliknem ,iznutra ne moze da se otvori ni na dugme ni na rucicu. Jedino sto se vidljivo promeni jeste da indikator na vratima vise ne blinka vec sija crveno bez prestanka.  :huh:

A o tome ne pise ni u user manual.

Van mreže Knindza

• Full Member
Zakljucavanje na Golfu 6
« Odgovor #3 poslato: April 14, 2016, 12:38:40 posle podne »
Ne bih trebalo da sija non stop već da se ugasi?

Van mreže mboy87

• Hero Member
  • Auto: VW Golf 4 1.9 TDI
« Odgovor #4 poslato: April 14, 2016, 01:07:33 posle podne »
Koliko znam kod alarma kad lampica trepce onda je aktiviran.Kad se otkljuca onda se ugasi a kad stalno svetli onda je deaktiviran (ugasen).  :huh:

Shooter92

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 14, 2016, 01:31:42 posle podne »
Sad sam opet seo u auto i cackao  biggrin
Ako se 2 puta brzo klikne zakljucavanje ugasi se deadlock i moze da se otkljuca tako sto se povuce brava iznutra. Ako kliknes u vecem razmaku nece (sto sam ja juce radio) Nako ugasenog deadlock-a kada sam povukao bravu iznutra i otvorio vrata ,upalila se lampica i sijala je bez prekida, a auto je nakon toga bez otkljucavanja mogao i spolja da se otvori ali je lampica blinkala posle toga sve vreme dok je kljucem nisam ugasio, a auto je bio otkljucan.
Ko ima Mk6 nek proba da cacka malo i stvarno videce da ta lampica pocne samo da svetli odredjeni period i ne gasi, a ne znam sta se tad desava. Meni je user manual na francuskom ,a nema na netu da se skine na engleskom ,pa koristim pdf. od Golf 7 jer za njega ima :-D
« Poslednja izmena: April 14, 2016, 01:35:59 posle podne od strane Shooter92 »