Autor Tema: Multimedia Player za Golf 4  (Pročitano 1529 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Frt69

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4 1.9 TDi
Multimedia Player za Golf 4
« poslato: Avgust 23, 2015, 03:41:41 posle podne »
Koji su najbolji multimedia playeri za golf 4?Hteo bi da izvadim cd i umesto njega i prostor iznad cd-a da uglavim taj neki multimedia player sa navigacijom,a da mi se lepo uklopi u prostor da ne bude suplje ili tako nesto i po mogucnosti sto veci ekran a manje ivice da budu,da mogu pustati video klipove,da ima usb ili sd citac,da lepo radi itd.Da prima CD i po mogucnosti DVD.Znaci nesto tako da je solidno a da nije skupo.I gde ima da se naruce? :) Moze i neki blutut da ima,sa telefona da strimuje pesme i aux prikljucak ali ovo je manje bitno ali bilo bi korisno :)

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
Odg: Multimedia Player za Golf 4
« Odgovor #1 poslato: Avgust 23, 2015, 09:54:55 posle podne »
ovaj sto ja imam je bas Extra ..i odlicno bi se uklopio u G 4. ... e sad koliko kosta nzm ... ali ima sve sto ti zelis ... MFD original od VW

Ne podrzava dosta toga sto si naveo ...  :46

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=66126.0
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Frt69

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.9 TDi
Odg: Multimedia Player za Golf 4
« Odgovor #2 poslato: Avgust 24, 2015, 01:07:54 pre podne »
 lost006 Aha.Pa jesi li ti kupio ili si dobio uz auto kad si kupio ovaj? :)
I da mi kazes od koliko se krecu cene ovoga ovako nesto solidno a da nije skupo,da ima ovo sto sam naveo?
Naso sam ovaj,za golf 4 pise da moze,200evra polovan,jedino sto je polovan ne znam da li je ispravan da mi ne uvali pokvaren.Touch Screen i bas mi se svideo izgled veliki ekran male ivice ali nepoznata marka neka

« Poslednja izmena: Avgust 24, 2015, 06:44:11 posle podne od strane IgorPolic »