Od A6 C5, ja sam platio 20 evra. Nosač sam morao da prepakujem, pošto je drugaciji. Izvadis osigurač pozadi i izvuces nosač iz retrovizora. Skineš zice sa dzeka. One prolaze kroz nosač. Samo jednu po jednu skidaš, izvuces kroz rupu od nosača, provuces kroz drugi nisač i vraćaš na dzek da ne pomešaš redosled. To je kod mene sada ovako...

Nedugo posle toga sam naleteo na jednog slupanog passata B5 2.5 TDI sa crnim retrovizorom i vec original nosačem za passata. 25 evra je koštao.
Ono sto sam primetio kod Audijevog retrovizora, pre neki dan, stajala mi kola na suncu. Sednem unutra, dam kontakt i prekrijem zadnji senzor na njemu da vidim da li radi. Nije radio. A poceo je da radi tek posto sam izluftirao auto i temperatura dosla na normalu. Kao da ima neku zastitu. Jos ni na jednom Audiju nisam video da je procureo. A ti retrovizori sa samozatamnjivanjem hoce da zveknu bas od te velike temperature koja se stvori u zatvorenim kolima koja stoje dugo na suncu.
Ako ne mozeš da nadješ, meni nije teško da ubidjem par mesta u mojoj okolini gde bi taj retrovizor mogao da se nadje.