VW Klub
Članarina
Skupovi
Sponzori
Galerija
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
VW Klub
»
VW - Forum
»
Održavanje i servisi
»
In Car Electronics (ICE)
(Urednici:
RUS
,
Lepi
) »
Neradi prekidac grejaca stakla
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice: [
1
]
Idi dole
Autor
Tema: Neradi prekidac grejaca stakla (Pročitano 1088 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nikola 92
Hero Member
Pol:
Auto: Golf III
Neradi prekidac grejaca stakla
«
poslato:
Decembar 24, 2014, 07:37:20 posle podne »
Naime pre neki dan sam kupio prekidac za grejac stakla,posto me ovaj moj zajebavao radio je samo u nekoj poziciji kada ga drzis rukom izmedju upaljenog i ugasenog.prekidac je od passata b3(posto za corrado nemaju naravno)ali je isti.Kada sam ga stavio radio je super prva 2,3 dana.E onda je poceo da zajebava malo radi malo neradi,i na kraju nije uopste radio.Malopre sam probao kod kolege taj prekidac da vidim dali je do njega ili do instalacije(u passatu b3 sam probao) i kod njega radi.Kod mene on radi svetli,ali nesvetli ona lampica kad se ukljuci i treba da greje.Kod mene on dobija struju na skroz desnom donjem pipku a kod tog passata je struja cini mi se na ovom levom e sada nisam zapamtio dal je gornji ili dodnji levi.Meni nije nista sad jasno gledao sam osigurace svaki vadio i svaki je dobar.Hteo sam da pokusam da zamenim ove zice da dobija struju kao kod passata al bojim se da nesprzim nesto mozda.Jel zna neko u cemu je problem skroz mi je nejasno sve nema mi logike?
http://postimg.org/image/5nl1p9a39/
«
Poslednja izmena: Decembar 24, 2014, 07:39:22 posle podne od strane Nikola 92
»
Sačuvana
Telje
VW Majstor
Old.Jr Member
Pol:
Odg: Neradi prekidac grejaca stakla
«
Odgovor #1 poslato:
Decembar 26, 2014, 08:56:05 posle podne »
Neka ti neko pogleda raspored zica kod tog pasata i neka napravi taj raspored kod tebe i sigurno ce raditi, a za lampicu dobije povratnu struju od releja i tako da ces znati kada je upaljen grejac a kada nije.
Sačuvana
Nikola 92
Hero Member
Pol:
«
Odgovor #2 poslato:
Decembar 26, 2014, 09:00:15 posle podne »
Probacu sutra ako stignem da probam da premestim struju kao kod passata,nadam se da sam dobro zapamitio jel je kolega otisao kuci u bosnu sa njim danas.Tako sam i mislio da uradim samo da nesjebem nesto nadam se.Hvala
Sačuvana
gedora
sve za srpstvo i motorsport
Ultimate Member
Pol:
«
Odgovor #3 poslato:
Decembar 26, 2014, 09:00:46 posle podne »
nisam siguran ali mislim da prekidaci za zadnju sajbu od pasata i korada nisu isti.
ja sam davno imao slican problem ali su mi bili losi kontakti na sajbi. majstor mi je popravio za 10 min
Sačuvana
Nikola 92
Hero Member
Pol:
«
Odgovor #4 poslato:
Decembar 26, 2014, 09:04:50 posle podne »
Na oko su barem isti zato sam i trazio od passata jel ovi iz radnje nisu maltene znali da corrado postoji dok nisam poceo da kupujem delove za njega kod njih.Kada sam stavio na passata prekidac radio je ok.Zbunjuje me sto je kod mene radio dobro dva tri dana i posle poceo da zeza,a sto je najnelogicnije nije ista stuja na istoj zici.Probao sam i stari da stavim ni on neradi vise.Videcemo sutra.U svakom slucaju hvala
Sačuvana
Telje
VW Majstor
Old.Jr Member
Pol:
«
Odgovor #5 poslato:
Decembar 27, 2014, 08:37:00 posle podne »
Proveri instalaciju, trenutno nemam semu kod kuce nego mi je na poslu da bih znao kolika je razlika izmedju pasata i corada...
Sačuvana
Štampaj
Stranice: [
1
]
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
VW Klub
»
VW - Forum
»