Autor Tema: Kako namestiti sajlu haube?  (Pročitano 2304 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf III
Kako namestiti sajlu haube?
« poslato: Novembar 01, 2014, 06:49:49 posle podne »
Ljudi imam jedan problem pukla mi je sajla(zica) haube i stavio sam novu.Tamo gde prolazi sajla(zica) steze je jedan sraf.Medjutim to je bilo zapeklo i zalomio se sraf.Ja sam to razbusio i zavario tu rupu i ponovo urezao navoj.I sada kad sam sve vratio nemogu da nastelujem sajlu(zicu) da mi otvara obadve strane.Nasteleujem je ali otvori samo onu drugu do suvozaca,i sad mi je ostala ova druga strana zaglavljena pa cu to sutra otvoriti.Jel zna neko dali ima neka caka kako namestiti tu sajlu(zicu) koliko treba da bude labava pre nego sto se stegne?Mucio sam se danas dva sata i i nista nisam uradio posto je pao mrak  pa moram ujutru to namestiti.  :30
« Poslednja izmena: Novembar 01, 2014, 06:52:15 posle podne od strane Nikola 92 »

Van mreže Djole DMC

• Master Member
Odg: Kako namestiti sajlu haube?
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2014, 10:06:53 posle podne »
Na desnoj strani sajla treba da bude maksimalno zategnuta koliko moze slobodnom rukom, znaci do same polugice gde se kaci. Tako isto treba da bude buzir na levoj primaknut do same poluge.

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 02, 2014, 12:47:10 pre podne »
Jel bi mogao malo detaljnije da objasnis?Nisam te bas najbolje razumeo? majstor1

Van mreže Nikola 92

• Hero Member
« Odgovor #3 poslato: Novembar 02, 2014, 10:35:56 posle podne »
Moze lock.Nekako sam ga skarabudzio  majstor1.Sajlu kada sam zatezao malo jace sam je stegao pre nego sto sam zavrnuo sraf.Eto ako nekome zatreba da zna,neznam bas najbolje da objasnim  bonk