Autor Tema: Pomoc u potrazi za Golf 1  (Pročitano 1067 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Marlon

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf1
Pomoc u potrazi za Golf 1
« poslato: Septembar 10, 2014, 07:05:28 posle podne »
Pozdrav drugari...Zovem se Nenad i novi sam clan...Mozda sam pogresio podforum,ili je mozda vec postoji neka slicna tema gde mogu dobiti pomoc,ali sam nov clan,pa mi je malo teze da se snadjem...Od skoro sam postao veliki ljubitelj Golf 1,ali posto nisam toliko iskusan,i ne razumem se dobro u taj auto,dosao sam ovde da potrazim vasu pomoc u vezi kupovine...Jednostavno je...Ukoliko bi neko mogao da mi pomogne,odnosno kad ima visak vremena,da pogleda neke sajtove i preporuci mi Golfic koji se prodaje..Voleo bih da ima motor 1.8 po mogucnosti sa plinom...Da nema problema sa limarijom,i sa ostalim delovima automobila,i bilo bi lepo da je cabriolet,mada ne mora da bude...Valjda vi iskusni ljubitelji tog automobila,mozete da procenite stanje istog...Finansije su mi takve da maksimum mogu da dam 600-650e za Golfica...
Unapred zahvalan :26

Van mreže mboy87

• Hero Member
  • Auto: VW Golf 4 1.9 TDI
Odg: Pomoc u potrazi za Golf 1
« Odgovor #1 poslato: Septembar 10, 2014, 07:30:11 posle podne »
Druže to što ti tražiš sa tim budžetom je ne moguće postići.  biggrin

Srećno u potrazi.  biggrin

Van mreže NikolaKS

• VW Početnik
Odg: Pomoc u potrazi za Golf 1
« Odgovor #2 poslato: Septembar 10, 2014, 07:59:10 posle podne »
Sa ovim možeš da kreneš

http://www.polovniautomobili.com/oglas5050000/volkswagen_golf_1_cabrio_18/

Ispunjava skoro sve uslove. Al će ti trebati dosta više od početnog budžeta da završiš i dovedeš u solidno stanje.
Srećno [emoji6]

« Poslednja izmena: Septembar 10, 2014, 08:00:59 posle podne od strane NikolaKS »