Autor Tema: Golf 3 gubi vodu  (Pročitano 3295 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dado_apatin

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Jetta
Golf 3 gubi vodu
« poslato: Avgust 13, 2014, 04:40:30 posle podne »
Pozdrav. Kao sto pise u naslovu, u pitanju je Golf 3 1.9TD, gubi vodu iz posude, nema pravila nekad nakon 20km, nekad nakon 100km. Par dana bude sve suvo i ok, nigde ne curi, onda jedan dan krenem da udjem u auto, i vidim ispod auta(kod kartera ili pumpe za vodu), lokva ispod, dospem vodu, onda sam opet miran neko vreme i opet isti slucaj. Sta bi moglo biti?

PS. Crevo sa 3 grane, koje se spaja u blok, pumpu i (ne znam ni ja gde ide sve :) ), je neke cudne boje, sva su mi ostala crna, jedino je to nesto belo-sivo i obrisem to sa creva bude crno i opet nakon nekog vremena isto. Pregledao sam sva creva ni jedno nije puklo.

Hvala

Van mreže golfo

• Sr. Member
  • Auto: Golf 3 tdi,Polo 9N 1.4 tdi
Odg: Golf 3 gubi vodu
« Odgovor #1 poslato: Avgust 14, 2014, 12:26:27 pre podne »
Onda ti je ta racva negde pukla.Tako je meni na golfu 3 TDI pukla ta racva.samo sto je bila zelena od antifriza,i kad je obrisem bude par dana crna i onda opet zelena,a tecnost iz posude se smanjuje,i kad sam zamenio tu racvu problem je bio resen.

Van mreže Dado_apatin

• VW Početnik
  • Auto: Jetta
« Odgovor #2 poslato: Avgust 18, 2014, 01:31:35 posle podne »
Nije crevo u pitanju, curi mi sa ovog mesta na pumpi. Na dnu pumpe dole. kap po kap ide, al iscuri nakon nekog vremena poprilicno, svaki dan dosipam 2-3 deci.

http://www.dodaj.rs/?40/5L/3QwRG7mN/golf-3-vodena-pumpaslika.jpg

Evo slike, zaokrezno je crvenim gde pusta vodu.

Van mreže LAKIII

• VW Početnik
  • Auto: VW Golffffff
« Odgovor #3 poslato: Septembar 08, 2014, 01:12:20 posle podne »
Pazljivo pogledaj to mjesto na pumpi ,99% je do nje. Ja sam taj problem imao. Nova pumpa oko 30e i rijesen problem. I Vidi remen kais u kakvom je stanju pa i njega promijeni ako je ispucao.