Auuuu otkad nisam pisao nista....
Pa da krenem,iskreno skupljale se pare da se otplati skolarina na fakultetu,jedna godina je 1500E a djevojkina 1300E,pa dok se sve skupilo i skuckalo auto je stajalo kakvo i jeste...Zavrsili smo sve..Diplomirali smo...i bacili se da malo sredimo "malu" heheheheheeh
Prvo svi filteri i sav servis odradjen,skinute su gewinde da stavljeni novi amortizeri monroe nisu imali sachs na stanju,nove odbojne gume,sve kompletno sto se tice sistema amortizera je zavrseno....Gewinde su da ocistim navoje,operem,ofarbat cu opruge mada bih volio poslati negdje sam procitao cini mi se Nikola je gumirao pa cu da vidim dalje sta sa njima...
Posto sam imao problema sa Zamajcem odlucio sam i to rijesiti odma,kupljen sachs set kvacila i zamajac kompletno zamjenjeno sa hidraulicnim cilindrom...
Posto sam poceo jesti g...a da idem onda do kraja,narucim se u turbo servis Uzice i uradim turbinu odma postave mi orginalnu njenu jer sam kod kvazi majstora nadrljao i postavljeno je na auto nesto sto mi nije odgovaralo i receno mi je da su neki dijelovi stavljeni na turbinu koji nisu orginalni i da samim tim i nije mogla biti kako treba....poslije zamjene turbine uputim se u Revo chip tuning....svaka cast momcima

nema dalje 189.6 Hp,411Nm...ja prezadovoljan,i tako sa osmijehom na licu vratim se u Sarajevo.
U revo chip su mi rekli da mi ne valja crijevo koje ulazi u intercooler pa ako neko ima to crijevo koje se spaja sa EGR ventilom(veliko dugo plasticno) i samu gumenu cijev sto se kopca sa intercoolerom neka javi potrebna mi je jer mi daje "fals" zrak....i tako da mi pusi auto kad vuce...
slikama cu popratiti trenutno sam na poslu pa kad dodjem kuci...