Druze moj iskren savet ti je da nebi prosao kao ja MAJMUN. Lepo ti tu turbinu posaljes na remont, izdvojis jedno 200 do 250 eura za to i dobijes godinu dana garanciju.
Tako sam i ja poslusao bivseg majstora i kupio polovnu turbinu i naravno kupio sam jednu veliku .|. dao sam 120 eura plus troskovi i dao majstoru tada 40 eura za zamenu. Posto me je taj isti majstor odvratio od remonta jer navodno nema ko to kod nas pismeno da odradi ja sam pametan nasao u Nemackoj ko to radi ali mi je bilo mnogo para da dam. I onda je moj cenjeni otac tu moju prvu turbinu koju sam imao na kolima zamenio uz doplatu u Nemackoj za drugu polovnu satro u full stanju, e ta iz Nemacke je bila gora od obe moje turbine gutala je 1L ulja na 300 km. I onda sam ja lepo otisao kod majstor Gedore dao mu tu turbinu sto sam u nemackoj kupio da je lepo posalje u Uzice da se remontuje i platio skroz gore navedenu cenu i evo sad ce druga godina kako sa njom nemam problema. Tako da sam puko jedno 250 eura na turbine gorivo i ulje koje sam spicio i onda sam lepo dao jos toliko i remontovao turbinu.
p.s. Iskren savet mani se corava posla i posalji taj turbo na remont ne juri polovne jer ne mozes da nadjes od golfa 5 da je ispravna a ne od lesine stare skoro 30 godina.