Retko se javljam, tj samo kad stvarno treba, a sad mi je vec hitno

Molim bilo koga da mi odgovori na ovo: postoji li makar jedan servis u Beogradu, gde se moze kupiti i ugraditi termostat !?
Trazim: Termostat u kutiji, da pise da je original nemacki (ne francuski za pezoa, ne kineski, ne Toprun turski, ne italijanski) za Golf 1,3 model CL cisti benzinac 1987. godiste, i da otvara vodu na najvise 84 celzijusa ili manje ? Imam neki od 87 C, pa em kasno pusta, em nekad i ne pusta pa je pocelo i da curi na "lulici".... Vec sam promenio 5 termostata, i to redom: Toprun, pa od 87 C, pa neki no name francuski, pa neki B... (zaboravih ime, mozda Bearing), pa neki produzeni model (bacio sam ga u kantu ko i prethodne). Izgleda otprilike ovako:
http://www.kupindo.com/Automehanika/18000613_Termostat-Golf-BMajstor mi je menjao redom termostate, u motoru je korsantin, nema zacepljenja, ventilator radi, hladnjaci menjani oba (veliki i za grejanje kabine)nema vazdusnih cepova, vodena pumpa nova, da li je moguce da niko nema original deo cena nebitna, skala mi ode na nekih 75% !? Zasto neki pominju "letnji" i "zimski" termostat, pa necu valjda da imam dva pa da ih menjam svakih 6 meseci ? Trazio sam u Vodovodskoj, u Kit komercu (dali mi potpuno neodgovarajuci deo nece ni u rupu da udje, trazio sam u Rusicu (ulaz u Batajnicu) a ono neki produzeni model ni nalik na ono sto treba, u Astoru (sarajevska) i Stojanovicu (Carli Caplina) imaju samo od 87 %

Pomagajte, ili ga vadim nacisto, i kod elektricara ugradjujem dugme da palim ventilator iz kabine pa sta bude, po gradu i ne vozim....