Autor Tema: Razvodnik paljenja golf 2  (Pročitano 2863 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže szex

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 2
Razvodnik paljenja golf 2
« poslato: Jun 18, 2014, 09:04:04 posle podne »
Imam golf 2 1984 1.3 benzin/LPG do skora sam imao razvodnik paljenja sa platinskim dugmadima posto sam mjenjao platine na svako mjesec dana odlucio sam ga zamjeniti elektronskim razvodnikom.
Posto nisam mogao naci odgovarajuci razvodnik majstor mi se ubacio elektronski razvodnik sa novije verzije golfa2 1.3 uz odredjene  prepravke morao je prosiriti kuciste gde ulazi razvodnik i prepraviti sam razvodnik posto moj ima neku vrstu viljuske a taj ruzvodnik je imao iglicu
Za sad golf stvarno mirniji ler ima nema onih trzanja koje sam prije imao, samo sad malo slabije pali kad je hladan i cinimi se da slabije vuce uz brdo nego ranije (mozda je to moje subjektivno misljenje).
E sad me zanima da li sam dobro uradio sto sam postavio razvodnik od novije tipe ili ce to da mi pravi probleme u buducnosti ovo pitam zato sto mi je neko rekao da nisam trebao ugraditi taj razvodnik jer on nece pravilno pobudjivati svjecice ili nesto slicno tome (ni sam ne znam objasniti)
« Poslednja izmena: Jun 18, 2014, 09:06:12 posle podne od strane szex »

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
Odg: Razvodnik paljenja golf 2
« Odgovor #1 poslato: Jun 18, 2014, 09:18:13 posle podne »
ako ste prepravljali razvodnik od dvojke 1,3 novog tipa ili golfa 3 1,4-1,6 ne mozete nikad ustimati ugao paljenja kako treba

Van mreže Telje

• VW Majstor
  • Old.Jr Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 18, 2014, 10:36:27 posle podne »
Bolje da si kupio tranzisorski dodatak pa da na razvodnik sa platinama to resis kao sto sam ugradio liku na golf 1 1.1 motoru i decko nema problema od tada da menja platine kao i ti.... Presao je 5000 km bez ijednog trzaja...

Van mreže szex

• VW Početnik
  • Auto: golf 2
« Odgovor #3 poslato: Jun 18, 2014, 10:41:58 posle podne »
ako ste prepravljali razvodnik od dvojke 1,3 novog tipa ili golfa 3 1,4-1,6 ne mozete nikad ustimati ugao paljenja kako treba
koliko to steti mome motoru i da li cu imati problema sa ovim razvodnikom