Ovako izgleda moj automobil. Hteo bih da kupim nove neke felne u skorije vreme a, relativno skoro sam poceo da se interesujem za mackanje mog mezimca

. Hteo sam da vas pitam da mi preporucite gde da pogledam felne (polovne naravno)? Ako imate neke predloge sta biste vi radili, da li 16" ili 17"? Koliko kostaju gume za takve felne i kakav je to izbor? Vulkanizeri me plase da to nije dobro za ove puteve, ali estetika je estetika. Dakle sve u svemu, ne trazim nista prepucano i skupo samo smatram da za leto zasluzuje nesto malo egzoticnije sto kazu.
P.S. Felne cu placati sam dao bih izmedju 150-250e, gume su mi veci problem za to mi rekose da je veliki trosak. Ali to mi uglavnom govore stariji ljudi koji podrazumevaju kupovinu svega novog radi bezbednosti itd. Izvinite sto dosadjujem ali kao sto rekoh vrlo slabo sam informisan od skoro citam forum koliko stignem od posla tako da nemojte da mi zamerite na neznanju

PSS Kada pogledam auto odpozadi nekako su mi gume previse tanke, ruzno mi to izgleda od nazad. Izgledaju kao da su za bicikl, ako me razumete.