Autor Tema: Spušta obrtaje na leru Polo 2  (Pročitano 1240 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djomlica78

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Polo 2
Spušta obrtaje na leru Polo 2
« poslato: Mart 28, 2014, 07:19:18 posle podne »
Pozdrav svima,

Imam Pola 2 benzinca 1.3, 1989, direktno ubrizgavanje - 4 dizne, auto ima i ugrađen običan sistem za gas-nije sekvent. Auto normalno radi  kada je na plinu i u tom režimu rada nema nikakvih problema. Kada auto vozim na benzin on normalno radi kada je hladan međutim kada se zagreje takođe normalno radi dok ne počnem da uključujem električne potrošače (govorim o režimu rada na leru u vožnji nema nikakvih problema). Kada uključim samo poziciju malo osciluje ler gas koji je na 1000 obrtaja, kada uključim normalna svetla znatno više počne da osciluje ler gas kao da hoće da se ugasi, kada stojim na semaforu sa upaljenim svetlima i još držim kočnicu auto toliko nestabilno radi da se skoro ugasi. Bio sam kod električara i on je rekao da nije problem do struje već do "elektromotora ler gasa" ali da on ne zna gde se taj uređaj nalazi već da odem do mehaničara pošto je to mehanički problem. Moje iskustvo sa mehaničarima mi govori da je bolje da ne diram ništa nego da neki od tzv. majstora istražuje o čemu se radi.
      Ukoliko neko zna gde se taj elektromotor ler gasa nalazi bio bih mu zahvalan da mi objasni kako bih mogao da ga skinem i sam proverim o čemu se radi. Druga takođe sasvim prihvatljiva varijanta je da mi preporučite nekog dobrog majstora za VW u Beogradu koji bi mogao da reši ovaj problem.
Unapred hvala na odgvorima,