Autor Tema: Problem sa pokazivacem goriva na KM satu Golf IV  (Pročitano 1042 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikolaradocaj

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Seat Leon
Problem sa pokazivacem goriva na KM satu Golf IV
« poslato: Februar 14, 2014, 12:07:57 pre podne »
Kao sto i naslov teme kaze, ne pokazuje mi koliko imam goriva u rezervoaru jer je skazaljka konstantno zalepljenja na nulu. U poslednje dve godine imam problem sa skazaljkama za temperaturu motora i benzin. Malo rade, malo ne rade. Medjutim bio mi je drugar elektricar ocistili smo i promenili neke osigurace, i odjednom je skazaljka za temperaturu pocela da radi (mada pokazuje sada maximum 80C a ranije je uvek isla do 90C) ali kazaljaka za gorivo je mrtva vec dva meseca. On je testirao i na dzeku sto ulazi u rezervoar od plovka i ne daje nikakve znake zivota pa on misli da je problem u samom satu. Skinuli smo i rasturili i km sat ali osim prljavstine nismo nista primetili da ne valja, mozda jednio sto malo teze pod rukom ide kazaljka za benzin od ove za temperaturu (kao da je zapekla). Da li ima neko ko popravlja te stvari, kako to da resim?

Unapred hvala!

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
Odg: Problem sa pokazivacem goriva na KM satu Golf IV
« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2014, 12:48:14 pre podne »
Medju prijateljima kluba imamo delta elektronik pa mozes da pozoves da vidis kako stoje stvari

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=49084.0

Van mreže Telje

• VW Majstor
  • Old.Jr Member
Odg: Problem sa pokazivacem goriva na KM satu Golf IV
« Odgovor #2 poslato: Februar 14, 2014, 10:44:30 pre podne »
Ako nije reagovalo sa ispitivanjem sa dzeka rezervoara, onda je problem u tabli .