Autor Tema: Montiranje Karburatora na GTI?!  (Pročitano 1903 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shtex

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Fiat Evo 1.4 16V
Montiranje Karburatora na GTI?!
« poslato: Maj 06, 2009, 09:56:24 posle podne »
Trazio sam po forumu ali nisam mogao o ovome nista da nadjem, pa reko' da napravim temu valjda ce biti od koristi.

Dakle;
posto sam imao problema sa k glavom(imam jos uvek), mnogi su mi govorili da promenim glavu i da stavim karburator. Zanima me sta sve treba da se zameni(sem glave i grane) na postojecem motoru da bi to moglo da se uradi?

DA li bi plinski isparivac koji je ugradjen na GTI mogao da se koristi na karburatoru?I koliko je isplativo sve to uraditi??

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
Odg: Montiranje Karburatora na GTI?!
« Odgovor #1 poslato: Maj 14, 2009, 10:58:01 posle podne »
Otkud znas da je problem sa K-glavom i sta se desava ? Treba ti usisna i karburator,kuciste filtera karburatora i nosac,prelivnik za gorivo,ac pumpa.plovak rezervoara.Rupe gde dodju dizne - soljice dizni odvrnes i usrafis sraf od kartera sa juga 55 x 4 komada,skidas obe pumpe i samo ubacis creva da spojis od plovka do creva ka motoru - kod donje pumpe,moras dve raskrsnice da pravis za vodu zbog karburatora da bi ti radio saug i treba ti neka sitna struja za karburator.Treba ti ploca za plin za karb. koji stavljas i prekidac za plin.

Nema puno zezanja , a ??? bonk
Pusti mi broj mob. preko pp da ti namestim GTI-jca.

Van mreže shtex

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Fiat Evo 1.4 16V
« Odgovor #2 poslato: Maj 14, 2009, 11:05:30 posle podne »
Ma stalno neka sr*** sa leerom i vucom. Stelovao sam zazor na klapni is sad je bolje ali uvek nesto zeza.

A ovo prebudzivanje karba je komplikovano. Vise se isplati da sredim ovo sto imam...

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #3 poslato: Maj 19, 2009, 09:37:48 pre podne »
Imas u temi automobili clanova slike, pa nadji mog golfa 2... izvadjena je K glava, i montiran karburator... ja stvarno ne znam sta je radjeno jer sam kupio auto tako, ali ako ce ti slika ista pomoci - ti pogledaj...
Drive only the best... VW to infinity!!