Pozdrav drugari. Otvorio sam davno nalog na ovom forumu, i eto, čitam tako forum, i vidim da se nisam predstavio, pa reših da to promenim.
Ovako, ja sam Nikola iz Kuršumlije. Mada zadnjih godina, od kad studiram, više vremena provodim u Nišu, tako da funkcionišem na toj relaciji. Kao i svi članovi ovog foruma, i ja imam bebicu sa VW oznakama. :-) U pitanju je VW Golf 2 1.6 Dizel, mada tokom svoje istorije nije išao samo na drva i ugalj. :-D Mnogi kažu "klasika, još 1 čoban sa Golfom", ali za njih me nije briga, jer znam da ima tu nešto više što sve nas spaja sa našim VW ljubimcima. Auto koji ja vozim je u porodici već 14 godina (koliko se ja sećam kupili smo ga 2000 ili 2001), ali zadnjih 4 godina, od kad sam uzeo dozvolu je samo MOJ. Pre nego što sam ga ja počeo voziti, urađena mu je ful generalka motora i limarije. Nažalost, ćale mi nije dozvolio da auto ofarbam u narandžasto, (jelte, on plaća) pa sam morao da se pomirim sa crvenom bojom. :-) Cenim rad ovog foruma i vidim da su ovde prisutni ljudi koji mogu i hoće da pomognu u otklanjanju svakodnevnih problema koje muče našu VW naciju. :-)
Inače u slobodno vreme, (kad imam para) volim da budžim Golfa, tako da možete da mi šaljete predloge u pp šta bih sve mogao da dogradim u njega. Čest sam posetioc i niške autopijace, mada nešto nisam video da ima puno dobrih stvari za Golfove. Ubaciću neki dan i slike mog Goše u garažu foruma.
Izvinjavam se na ovolikom pisaniju, imam još tonu stvari da napišem, ali ostaviću to za neki drugi put. :-D
P.S. Već 4 godine tražim levi keder (vozačeva strana, 3 vrata)