Autor Tema: Remont alnasera, nece da upali....!!!!!  (Pročitano 1703 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikolaradocaj

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Seat Leon
Remont alnasera, nece da upali....!!!!!
« poslato: Novembar 16, 2013, 11:10:40 pre podne »
Imao sam problem sa paljenjem, skinem anlaser i remontujem ga i vratim na mesto i auto nece da prdne. Da napomenem da je klema skinuta bila skinuta sa auta 12 sati, auto ima ugradjen Zeder (koji je bio otkljucan kada je klema skidana) i na tom dzeku koji se ubada na alnaser pokazuje da nema struje. Sta bi mogao biti problem, da li me Zeder zeza???? Auto daje kontakt normalno, pale se lampice, znaci ima struje i akumulator je testiran i on je OK

Van mreže MICOB

• Hero Member
  • Auto: passat 5,5
Odg: Remont alnasera, nece da upali....!!!!!
« Odgovor #1 poslato: Novembar 16, 2013, 04:10:22 posle podne »
proveri te zice sto si skidao sa alnasera.plus klema sto ide sa akumulatora na alnaser i inaj mali kabal sto ide na njega.
ako je sve ok onda neko strucniji neka ga proba direktno spojiti da vidis da li ce da radi alnaser.

Van mreže nikolaradocaj

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Novembar 17, 2013, 01:32:21 posle podne »
Pazi sto je najgore anlaser je testiran kod elektricara na stolu 20 puta i ispravan je. U svakom slucaju morao sam da ostavim auto kod mojih do ponedeljka pa ce morati kod elektricara, izlgeda da je ipak problem u ulosku brave. Javicu u svakom slucaju sta je bio problem.

Van mreže nikolaradocaj

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Novembar 18, 2013, 10:47:44 posle podne »
Samo da javim da je problem resen, u pitanju je bio ulozak brave koji je kostao 850din, i jos isto toliko je majstor uzeo za zamenu. Zanimljivo je samo da je imao identicne simptome kao kada zalepe cetkice u alnaseru ali je ipak na kraju bio ulozak brave. Mozda nekom pomogne ako bude imao slican problem.
Pozdrav i jos jednom hvala na pomoci!