Autor Tema: Zašto VW?  (Pročitano 8040 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gaginh0

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Pumpe düse, Piaggio Bevery 200
Odg: Zašto VW?
« Odgovor #60 poslato: Oktobar 12, 2013, 10:52:47 posle podne »
Meni je cale kupio VW Pola 9N SDI "zato sto se ne krade kao Golf", nije se kvario, nije puno trosio, sve u svemu super autic bio, dok ga nisam prodao drugaru koji mu je posle toga zamenio delova u vrednosti automobila.

Posle toga sam kupio Crossa 9N3 1.4TDI, koji se takodje ne kvari i nije mi jasno kako se ne kvari (da kucnem u drvo), trap utegnut a sta je prosao na onim tankim gumama i nasim putevima + moja voznja (140.000km). Ali ga sad teskog srca prodajem jer se bojim da ne prodjem kao moj drugar sa mojim prethodnim Polom, a iskreno sam se i smorio.

Pa da kazem da mi je glavni kandidat Grande Punto jer nemam nesto posebno para da dodam a to mi je jedini auto koji moze da se kupi mladji 2-3 godina od Pola, a za iste ili slicne pare. Ali i dalje ostajem pri dizelu, kazu ljudi da nisu losi ti mJet motori, 1.9 ima plivajuci, 1.3 je naravno slabiji ali nema plivajuci i ima lanac. I naravno poznatu Puntovnu boljku - servo!
« Poslednja izmena: Oktobar 12, 2013, 10:54:29 posle podne od strane Gaginh0 »

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #61 poslato: Oktobar 14, 2013, 08:04:51 pre podne »
Mislim da 1.3 ima plivajući takođe (ne mogu da ti 100% tvrdim, ali sam razumeo da ima). to imamo u našem opel combo službenjaku, taj fiatov dizel. to je jedina stvar koja valja na onom đubretu od opela koji ljudi nazivaju autom.
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #62 poslato: Oktobar 14, 2013, 02:04:58 posle podne »
meni je matori imao za koliko se ja secam citroen,peugeot,vw,audi,zastavu i sad opel , tast toyotu,mitsubishi,renault, ja sam vozio forda,vw, audi, z10 .. svi su radili ko sad , izuzev zastava,tj z10.. tako da mislim da je do coveka koji ga odrzava najvise.. apropo opel djubreta.. moj cale vozi astru F evo vec ce 5 godina.. pretegla je tone i tone stvari pa se i danas kotrlja .. 1.8 , nikad plin nije video..
lollol

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #63 poslato: Oktobar 15, 2013, 10:20:25 pre podne »
Zavisi šta kupiš. Mi smo na novom autu (20k km) radili reparaciju letve volana. Opet je počeo da vuče u stranu skoro (sad ima 70k km). Loše iskustvo tu, plus što je ćale imao opel jednom, nov,  i nikad više.
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu