Autor Tema: Alarm UP grade .. da li je moguce:)  (Pročitano 3332 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zlocesti

• Ma .... LOoOOdilo :)
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vw Bora 1.9 tDI 131ks
Alarm UP grade .. da li je moguce:)
« poslato: Mart 16, 2009, 11:41:05 posle podne »
E ovako ..
posto ja u borislavu nisam dobio onaj skakavac kljuc nego centralna ima daljinac ...

gledao sam po netu i daljinac mi je cobrin .. mada na njemu pishe vw ... a imam samo centralnu bez alarma .
e sada me interesuje jel moguce da se taj modul nekako zameni i da se ubaci cobrin alarm . tj da se upgreduje ovaj ..
i jel vw fabricki ugradjuje kobru ?
[IMG]https://www.freepnglogos.com/uploads/vw-png-logo/pulman-volkswagen-new-pulman-motor-group-png-logo-3.png[\IMG]
******** I nishta  DRUGO  **************

Van mreže golftdi

• Old.Jr Member
  • **
Odg: Alarm UP grade .. da li je moguce:)
« Odgovor #1 poslato: Mart 17, 2009, 01:09:23 pre podne »
da VW fabricki ugradjuje Cobra alarm, kontretno AK kome je auto u garanciji priznaje samo Cobru i to kod ovlascenog servisera. Kod tebe je verovatno prethodni vlasnik ugradio daljinsku komandu marke Cobra, jer da se radi o fabrickoj varijanti 99,99% bi imao skakavac, tako da verovatno i na suvozackoj strani imas cilindar, a koji imaju fabricku centralnu sa daljinskim (sa skakavcem naravno), na suvozackim vratima nemaju cilindar. Moguca je nadogradnja fabricke centralne, one koja ima skakavac kljuc i to zadovoljstvo kod nas kosta preko 250e, a u tvom slucaju ako je centralna samo nadogradjena daljinskom komandom verovatno postoje Cobrini moduli koji dozvoljavaju tu mogucnost, kod tebe je verovatno ovakav daljinac:
http://www.cobravehiclesecurity.co.uk/default.asp?docId=12376

Van mreže Zlocesti

• Hero Member
« Odgovor #2 poslato: Mart 17, 2009, 01:27:52 pre podne »
da takav je

ima vw znak

model 7777

delta eletronica

ce 06**

tako je auto dosao iz nemacke ....  sta predlazete sta da mu ugradim .. koliko kako gde ...
[IMG]https://www.freepnglogos.com/uploads/vw-png-logo/pulman-volkswagen-new-pulman-motor-group-png-logo-3.png[\IMG]

Van mreže golftdi

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: Mart 17, 2009, 02:01:16 pre podne »
Imas alarm servis Boris u Maksima Gorkog, oni su speciajlizovani za Cobru, verovatno ce ti ponuditi neko prihvatljivo resenje
http://www.alarmservisboris.co.rs/
znaci cilindar je na desnim vratima?
ako jeste ta daljinska je naknadno ugradjena 100%
« Poslednja izmena: Mart 17, 2009, 02:03:10 pre podne od strane golftdi »

Van mreže Zlocesti

• Hero Member
« Odgovor #4 poslato: Mart 17, 2009, 02:10:50 pre podne »
da da
na desnoj strani imam cilindar ....

kazem ti tako ej dosao iz nemacke . a hocu alarm da ugradim jel je jedan daljinac izgubljen ...

a kako onda na daljincu ima znak vw a ne kobre .... to me jako buni ...

Van mreže golftdi

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: Mart 17, 2009, 08:20:46 posle podne »
VW ima jako stroge standarde to sto ima VW znak, prethodni gazda je ugradio daljinsku komandu, barem kod nas AK jedino priznaje Cobru, svi ostali sistemi bilo mehanicke, bilo elektricne zastite ako se ne ugrade kod ovlascenog distributera i servisera, ne priznaju garanciju, a mozes tek misliti koliko je strogo kod Nemca, cini mi se da su kod starijih VW-ova fabricki stavljali Cobra alarm, na trojke tacnije, a pocev od pasata b5, b5.5 i golfa/bore mk4 ide iskljucivo skakavac kljuc, jedino su pocetne serije mislim one '98 godiste imale kljuc koji izgleda kao standardni, sa daljinskom komandom ali su to jako male serije, ako se ne varam tvoj Bora je 2003., tu nema nikakve dileme sto se skakavca tice i pretpostavljam da nemas bord, u tvom slucaju posto hoces alarm zbog jos jednog daljinca, ako isto ugradis Cobru, ja mislim da ce moci bez problema da se ukodira, i ako ne svakako ces uz novi alarm dobiti i dva daljinca, tako da si u svakom slucaju na dobitku.

Van mreže Zlocesti

• Hero Member
« Odgovor #6 poslato: Mart 17, 2009, 08:30:03 posle podne »
2002 drugo je bora ..
i nema bord .
nije mi jasno kako nema bord .. kada samjekupovo u infu je pisalo da ima bord ...
ali ne bitno

zvao sam ovaj servis .. poludeli ljudi 250e cobra :)

ce je naljubim na ebayu :)

Van mreže golftdi

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #7 poslato: Mart 18, 2009, 01:11:40 pre podne »
u principu malo alarm servisa rade Cobru, svi su u fazonu nema potrebe da se toliko "izuva", i jeftiniji vrse 'poso i slicno. ali jedno je sigurno - zna se sta je Cobra alarm i zaista opravdava cenu, u odnosu za vecinu "fontana" od alarma za 80,100,120e