Autor Tema: Neravnomeran rad na leru Polo  (Pročitano 1414 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Neravnomeran rad na leru Polo
« poslato: Mart 26, 2013, 12:47:41 posle podne »
E o5 ja i moji problemi... Kao sto vec sigurno znate rec je Polu 6N 1.9D godina proizvodnje 1997. E ovako, problem je sledeci: Jutros kada sam upalio automobil, odmah je podigao broj obrtaja na nekih 1600 i ugasio se. Posle toga je malo duze verglao oko 10tak sekundi, upalio sa mnogo dima iz auspuha, a radio je neravnomerno na leru... Sad ceo dan pali normalno, bez problema...To se desava samo kada je skroz hladan. Pumpa je remontovana pre nekih 5000km...mahac
« Poslednja izmena: Mart 26, 2013, 12:49:32 posle podne od strane Vinap »
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Gandra

• Full Member
  • Auto: тројкаш
Odg: Neravnomeran rad na leru Polo
« Odgovor #1 poslato: April 06, 2013, 11:21:23 pre podne »
Moj polo je 2006 god, 1.4 TDI. Kada je motor hladan on digne obrtaje do 1100, 1200 maksimalno, a kada se zagreje radi izmedju 800 i 900 obrtaja.

Toliko ti mogu pomoci, bar za sada. Vidi u pretrazi da li ima slicnih tema.

mahac

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Auto: VW POLO 6N
Odg: Neravnomeran rad na leru Polo
« Odgovor #2 poslato: April 06, 2013, 11:58:16 pre podne »
Hvala u svakom slucaju, sredio sam problem. Jedna dizna je trokirala, gubila naftu, sad je sredjeno....  mahac
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.