Autor Tema: Golf 5 dimi  (Pročitano 11069 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ackob

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat B6 2.0TDI
Odg: Golf 5 dimi
« Odgovor #20 poslato: April 05, 2013, 08:37:23 posle podne »
Filter goriva je menjan pre 10.000 i sad na malom cu ga menjati. Pa nije menjan filter vazduha posto je izgleda ovaj serviser mislio da je dobar i pise mi u servisnoj da kao nije menjan nego je proveren i da je ok :DD E recite mi, da li da stavim kn filter ili obican ? I da li ce prijavljivati gresku ako stavim kn ?

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Auto: VW POLO 6N
« Odgovor #21 poslato: April 05, 2013, 08:58:46 posle podne »
Ja sam uvek za K&N, ali za K&N pecurku treba odvojiti oko 70E pa i vise ( za koji nemam pare pa guram fabricki od 1680RSD)  lollol, a one ``K&N od 1000RSD zaobidji u sirokom luku. Sto se tice greske sacekaj nekog strucnijeg, ali mislim da ne bi trebalo da pravi problem...  mahac
« Poslednja izmena: April 05, 2013, 09:13:08 posle podne od strane Vinap »
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže ackob

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: April 05, 2013, 09:04:31 posle podne »
Ok, ja sam bas te nasao od 1100 din, doduse panel filter, a ne pecurka. Slabo se razumem u te stvari, jel moguce ubudziti pecurku u ovog mog koji ima panel filter ? :)

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #23 poslato: April 05, 2013, 09:11:45 posle podne »
Na svaki moze da se ubudzi pecurka  lollol. Ako vec hoces K&N imas i panelne filtere mislim da su oko 50E, ti od 1100 nisu videli K&N  lollol
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže limp19

• Sr. Member
  • Auto: Passat 6
« Odgovor #24 poslato: April 05, 2013, 09:16:00 posle podne »
sve ti pise ovdje
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=49038.0
ne bacaj pare bzv...

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #25 poslato: April 05, 2013, 09:23:15 posle podne »
Eto vidis kako se covek potrudio i pronasao, a mi se ovde mucimo, da li da je ``turis``, ili ipak da je ``neturis``, mislim na pecurku  lollol. Znaci nemoj da je ``meces``, em nista neces dobiti, em ces upropastiti izgled motornog prostora, koji je nemac skockao da bude tip-top  lollol

Van mreže ackob

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: April 06, 2013, 07:20:48 posle podne »
Ma kakvi necu stavljati kn i to, fabrika je mama! :D Nisam bio danas u servisu posto za koji dan treba da radim veliki servis pa ce onda videti. Ja sam danas gledao taj filter vazduha i skroz je ok, produvao sam ga kompresorom, ali nije bilo tamo bog zna sta... E sad ima jedna druga stvar. Jedno crevo je bilo masno i prljavo (drug mi je rekao da je to za vazduh) i skroz je stajalo labavo. Ocistili smo ga pa ako opet bude ovako prljavo i masno znam u cemu je problem :)