Autor Tema: Auto povremeno izgubi snagu  (Pročitano 901 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Auto povremeno izgubi snagu
« poslato: Februar 15, 2013, 10:45:06 pre podne »
Evo posto sam se predstavi mogao bih da pocnem sa svojim problemom....  Malo isorije nije na odmet. Pre nekih 20 dana uradim mali servis, a pre nekih 15 dana odradjen remont bosch pumpe. E sad primetim pre 4-5 dana da kada upalim auto i krenem, dogodi se da ponekad izgubi snagu i to samo prvih 100 - 150m posle radi normalno. E sad u pitajnu je VW POLO 6N `97 1.9D... Probao sam da upalim auto i kada dam gas preko bosch pumpe i zadrzim odredjeni interval auto smanji obrtaje i onda vrati...Naglasavam opet da to traje nekih minut dok je u mestu ili prvih 100m ne vise i to samo kada je auto totalno hladan. Valjda sam uspeo malo da objasnim...Kada je radjen mali servis zamenjen je i filter nafte....
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Odg: Auto povremeno izgubi snagu
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2013, 01:30:51 posle podne »
Reseno, problem je bio u diznama. Otisao kod coveka gde i odrzavam auto i on ga ocisti sa Wynn`s injection system purge, a u gorivo je dodat aditiv Wynn`s injector cleaner, i savetovao mi da navedeni aditiv dodajem na svakih 4-5 hiljada kilometara. Nadam se da ce ovo nekome biti od koristi... Pozz
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.