Imam VW 6 i u septembru 2012. (auto kupljen u avgustu 2010.) su mi se iz cista mira otvorili vazdusni jastuci na vozacevom (volan i pedale) i na suvozacevom mestu. Zet je vozio auto i samo je stao u rupu od 5cm, radili su ulicu koju je trebalo da je predje, dosao je do ulice, stao, ubacio u prvu i spustio auto, lagaaanooo i BOOOM!!! Ja sam bio u kolima iza i nisam mogao da verujem sta se desava. ++ su u kolima bila i moja sestra i troje male dece. Posle je dosla policija sa kerovima, jer su mislili da je neko podmetnuo exploziv (??), pa dosla saobracajna koja je jedva napravila zapisnik jer nema nikakvog sudara. Onda smo odvezli auto u Krnjacu u Porche, tamo sam ga kupio novog, i oni isto nisu mogli da veruju sta se desilo i na koju foru.. Medjutim, skoro su mi javili da nije greska do kola, da je bilo nekog udara, iako imam i zapisnik i slike da nema nikkakvih ostecenja, nikakvih udara, nicega... poslali su mi dopis da je steta 419.000 + pdv sto izadje na 503.000! Ja naravno, nisam hteo kod njih da popravim auto... uzeo sam ga i popravio kod drugara sa istim originalnim delovima za 2000e. Mada sada, iskreno, svi imamo fobiju od tih kola jer se plasimo da se opet nesto ne desi. Imali smo srece da se to desilo pri 2km/h.
E sad, ja sve vas na forumu pitam, sta da radim,
da ih tuzim, da to ostavim i precutim, da prodam kola i uvalim nekome (za to su minimalne sanse)???
Ja trenutno vozim kola, ne vozim nikkoga sa sobom, gazim preko lezecih sa 50-60 km/h, preko rupa.. i svaki put ocekujem.. ako ce vec nesto da se desi, neka se desi meni samom... nisam pametan...
Hvala Vam unapred na vremenu, prostoru i paznji.