Autor Tema: daljinski skroz mali domet ima  (Pročitano 10160 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže nester

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 2 gti,3bg v5 4motion
Odg: daljinski skroz mali domet ima
« Odgovor #20 poslato: Januar 11, 2013, 06:10:03 posle podne »
ma sve te sitnije zezancije sam probo,nisam stigo danas da probam ovo sto je btomic poslao link,probat cu sutra pa javim ovdje ako uspije mahac

Van mreže bbnenad

• VW Početnik
  • Auto: passat 5.5
« Odgovor #21 poslato: Januar 19, 2013, 11:20:31 pre podne »
imao sam isti problem riješeno sa novom elektronikom ključa druge nema

Van mreže nester

• Sr. Member
  • Auto: golf 2 gti,3bg v5 4motion
« Odgovor #22 poslato: Januar 19, 2013, 11:23:21 pre podne »
mislis na elektroniku u daljinskom sto bude ili na komfort modul u podu?

Van mreže bbnenad

• VW Početnik
  • Auto: passat 5.5
« Odgovor #23 poslato: Januar 19, 2013, 04:31:08 posle podne »
elektroniku u ključu kupio sam novi ključ i samo prebacio u stari jednostavno je za prijavu imaš klip na youtube kako se radi

Van mreže MilosKrsta

• Full Member
  • Auto: Golf 2 1.8 ecotronic
« Odgovor #24 poslato: Januar 23, 2013, 12:05:53 pre podne »
imao sam i ja problem sa tim,na golfu 2,da bi otkljucao morao sam da pridjem do stakla,menjao baterije,isto je bilo,na kraju promenio alarm,problem je bio antena od telekoma,koja radi na nisku frekvenciju,takodje daljinski i modul su u vezi preko niske frekvencije,jednostavno ako ima alarm tu opciju da se menja frekvencija,nek se poveca ako nema,onda drugi alarm,jer se novi alarmi rade sa  vecom frekvencijom
GTI- snazan nacin zivota!!!

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #25 poslato: Januar 23, 2013, 12:38:27 pre podne »
Cesti su problemi u koliko parkirate kola blizu antena za mobilne telefone. Npr meni daljinac otvara iz kuce auto bez obzira na poziciju u stanu a recimo ispred IDEA-e na kojoj je nakaceno 10 GSM i 3G antena jedva auto zkljucam. Kruzim oko njega dok ne nadjem ugao u kojem zakljuca ili otkljuca. imao sam problem i sa fabrickim daljincima od G4 zbog istih stvari zato kazem da vidis da nema bas blizu antena jer ces dzabe gubiti vreme pojacavajuci signal na daljincu.

Van mreže BojanZ

• VW Početnik
  • Auto: passat b5
Slab domet
« Odgovor #26 poslato: Januar 23, 2013, 12:58:41 pre podne »
Pretrazio sam forum ali nigde nisam nasao konkretan odgovor. Naime, vec jedno godinu dana kljuc mi ima slab domet. Moram prici skroz do vozacevih vrata da bi otkljucao i to me jako nervira. Ima Meta system, fabricki valjda. U pitanju je passat b5 2003god, desnjak. Jel imate neke ideje sta moze biti u pitanju? Da napomenem da sam stavio novu bateriju al' opet nece...

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #27 poslato: Januar 23, 2013, 02:30:48 pre podne »
Slabo si trazio, evo je upravo ovde gde je i tvoja tema spojena sa identicnom.
Boban-Rus

Van mreže Neo014

• VW Kuvar
  • Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B6 1.9 TDI 77kw
« Odgovor #28 poslato: Januar 23, 2013, 11:36:26 pre podne »
Brate i ja imam Meta sysytem,dzabe ces da menjas i da se zajebavas,isao sam u Sky car koji su zastupnici u Ju biznis centru. Oni su se zalili drzavi radi ovih novih operatera,tipa Targo telekom i ostalih,mesaju se frekvencije,mali je raspon izmedju alarma i sta ti ja znam jos cega na njihovim predajnicima. Nema leka za bilo kakvo poboljsanje. Ja sam isto mislio da je baterija ili nesto do centrale,ali nije,kada se baterija isprazni on svetli,tj blinka.Bojim se da nista necemo moci da uradimo,i mene nekada zeza da nece ni iz blizine da otkljuca. Ovo sto Roki pominje za antene je istina,snimam nesto na pinku pa sam cesto gore i kada parkiram u dvoriste zgrade,bukvalno nema sanse da zakljucam na daljinski,samo kljuc u bravu i centralna jedino tako zakljuca sto opet potvrdjuje prethodno sto sam napisao da antene i signali drugih ajebancija ometaju signale alarma. Pozdrav  mahac
Moj zivot su moje greske, neke ispravim, a neke isprave mene!

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #29 poslato: Januar 23, 2013, 02:25:05 posle podne »
Inace Meta system alarmi imaju mali domet bas zbog tezeg ocitavanja sa strane. A antenama mobilnih operatera sam vec govorio.

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #30 poslato: Januar 23, 2013, 06:17:15 posle podne »
Brate i ja imam Meta sysytem,dzabe ces da menjas i da se zajebavas,isao sam u Sky car koji su zastupnici u Ju biznis centru. Oni su se zalili drzavi radi ovih novih operatera,tipa Targo telekom i ostalih,mesaju se frekvencije,mali je raspon izmedju alarma i sta ti ja znam jos cega na njihovim predajnicima. Nema leka za bilo kakvo poboljsanje. Ja sam isto mislio da je baterija ili nesto do centrale,ali nije,kada se baterija isprazni on svetli,tj blinka.Bojim se da nista necemo moci da uradimo,i mene nekada zeza da nece ni iz blizine da otkljuca. Ovo sto Roki pominje za antene je istina,snimam nesto na pinku pa sam cesto gore i kada parkiram u dvoriste zgrade,bukvalno nema sanse da zakljucam na daljinski,samo kljuc u bravu i centralna jedino tako zakljuca sto opet potvrdjuje prethodno sto sam napisao da antene i signali drugih ajebancija ometaju signale alarma. Pozdrav  mahac

Da ne zaboravimo i Orion. Jedino resenje je da se na daljinski od alarma poveze otkljucavanje i zakljucavanje auta,u tom slucaju pomaze Enforcer,protiv gore pomenutih baksuza.

Van mreže GomY

• Sr. Member
  • Auto: Bus Plus
« Odgovor #31 poslato: Januar 23, 2013, 08:49:36 posle podne »
imam i ja isti problem. mozda 1m oko auta mogu da otkljucam auto a moram bas blizu da pridjem da zakljucam. brljavi CCM ili Convinience Control Module. kod mene na dijagnostici pise da "radi na jednoj zici". Da brljavi ccm moze se znati po tome sto brljave zmigavci kad se otkljucava/zakljucava. kod mene ne rade kad se zakljuca a rade kad se otkljuca. nalazio sam po internetu da su kao konektori neki zardjali al nemam dovoljno vremena da vadim sjediste i sve to da bi izvadio i provjerio ccm.

Van mreže Neo014

• VW Kuvar
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #32 poslato: Januar 24, 2013, 11:40:47 posle podne »

Da ne zaboravimo i Orion. Jedino resenje je da se na daljinski od alarma poveze otkljucavanje i zakljucavanje auta,u tom slucaju pomaze Enforcer,protiv gore pomenutih baksuza.
Da brate i Orion,ma kad smo banana drzava. Oko tog povezivanja moram da konsultujem nekog ko se bolje razume,dzaba da se trudim :D

Van mreže BojanZ

• VW Početnik
  • Auto: passat b5
« Odgovor #33 poslato: Januar 26, 2013, 06:01:23 posle podne »
Je l' moze neko da mi kaze gde se nalazi "centrala" tog Meta sistema, gde je to sakriveno, gde da trazim? nije ispod volana... I da li zna neko gde mogu da nabavim sirenu za taj alarm posto je izgleda moja riknula, ne svira u opste a alarm je ukljucen? Ovako izgleda http://img267.imageshack.us/img267/4310/img0249oi.jpg Pozdrav

Van mreže Neo014

• VW Kuvar
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #34 poslato: Januar 27, 2013, 07:42:12 posle podne »
Pa valjda ispod haube,negde oko centralne,ni ja moju nisam trazio,iskreno.Sad si me bacio u rebus.Eto nove zanimacije :)