Ovo traje nekih pola godine.U pocetku mi je ubacivao safe mode kad razvucem auto malo jace.otjeram kod mehanicara on kaze da je turbina u pitanju.skine je i krene da cistii kad je dosao do onog djela gdje su mali leptirici koji se mrdaju imaju tri sarafa koja drze,sva tri je slomijo pa je posle morao busiti rupe i stavijo obicne sarafe. Kad je sve sklopijo turbina se bas cula i isao je ko lud:posle sam imao problem sa katalizatorom i egr ventilom sto sam poskidao,dok su mi to radili rekli su mi da turbina prepunjava sto ja nisam obracao paznju jer mi nisu objasnili sta je u pitanju.Skoro sam otjerao kod treceg mehanicara koji mi je nesto cacko oko turbine i pomjerijo neku stvarcicu(neku klapnu) i tako je rjesijo problem prepunjavanja ali sad mi auto razlicito vuce.tj nekad me zaljepi za sjediste u manjim obrtajima a nekad nista.i u leru se razlikuje zvuk tj.rad motora kad ga turiram i kasni mi odaziv na gas u voznji a neka je sve normalno(obrtaji dok auto radi u mjestu ne variraju.Mozete li mi pomoc znam da sam vas smorijo ali neznam sta da radim mehanicari su katastrofa.nadavo sam se para i para.pozzzzz