Rekoh da se javim povodom ovog problema....dakle, oterao sam kod majstora auto i obajnio mu sta je problem. Rekao je da ce izmeriti pritisak ulja (po savetu clana: Dekica) i kaze da je sve ok (doduse nisam svojim ocima video, nazalost imao obaveza nekih). E sad, kaze majstor, to je ok - da su hidropodizaci culi bi se uvek....posto mi se problem javlja uglavnom kada je uzbrdica, pri prebacivanju iz prve u drugu, broj obrtaja izmedju 1000-1500, jace dodavanje gasa - majstor kaze da preforsiram motor i da gorivo nije najsjajnije. Doduse cim malo "smanjim" po gasu - zvuk prestane. Ali opet meni tu nesto smrdi....
Dobio sam savet od clana foruma, da probam da sipa evropremijum mb 98, pa da vidim kako ce se ponasati....Cim probam javicu kako se ponasa.
Jos neki savet, sugestija?
Pozdrav svima
Pozdrav svima, rekoh da ne otvaram novu temu - čini mi se da imam sličan problem...doduše auto je golf 4 1.6 16v.
Dakle, sitno (ali baš sitno) čukaranje ume da se javi kada naglije dodam gas, a to se uglavnom ume desiti iznad 2000-2000 hiljade obrtaja, pa me interesuje vaše mišljenje...hidropozači ili neki drugi uzrok?