pazi ovako , ja sredjujem mk1 , do sada sam potrosio oko 1700e za sve sto sam odradio i sve delove koje sam kupio , do sada su me kocnice izasle najvise ako gledam na delove , motor jos trebam da kupim i da ga generalno sredim , da ofarbam auto, enterijer da presvucem itd... necu izaci sigurno ispod 3000e za projekat , ma to je minimum veruj mi , a sve radim sam i neplacam majstore , bar ne jos i to sve radim na mk1 , obrati paznju sta kupujes i kako kupujes , najskuplji ti je projekat kada nemas nista ,a oces da imas sve sto pozelis tu onda nema kraja , kada kupujes taj motor koji zelis gledaj da kupis odjednom sve sto ti treba da ugradis i prebacis na svoj auto , kada to kazem mislim i na creva , i na hladnjak , i na posudice , na najsitnije detalje jer ces posle 5e na ovo 10e na ono i toga se nagomila , gledaj da kupis odmah i komplet kocnice , servo , birac brzina , instalaciju , poluosovine ,menjac , ma sve ispod haube , najbolje bi bilo kada bi imao kompletan auto u voznom stanju pa da na miru sve poskidas sam i zapises islikas gde je sta islo ako mislis sam da prebacujes . po meni da ti neko to ubaci i sredi za ruke vredi oko 500e jer ima tu posla , ko misli da nema vara se neka proba onda sam , sada za cenu motora i drugih elemenata koji ti trebaju ne znam sta bih ti rekao , nisam upucen kako se krecu cene al recimo ja sam se raspitivao za 1.8t iz mk4 bio bi oko 1100e + 100e da se iskljuci na kompu onaj kod za paljenje jebe* ga sada kako se zove + papirologija i druge sitnice oko 1500e bi izaslo , tako da je realno da ti za taj poduhvat izdvojis od 1300-1500-1600e . to je moje misljenje , i nemoj se stekati za 100-200e bolje u startu malo bolji motor sa manjom kilometrazom nego da te posle glava boli kada krenes da kupujes delove .
i dobro razmisli o ostatku auta , kakav je limariski , kakav ti je enterijer itd...glupo bi bilo da ubacujes ovaj motor a da ostatak auta nije full sredjen , baci sve na papir pa razmisli 10x. ja te podrzavam , jer i sam sam prsotina ulazem pare u nesto sto se ovde posle ne moze prodati i nije na ceni al radim ga za svoj cef . pozzz