Autor Tema: Zamena pozicije na golf 4  (Pročitano 17675 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Zamena pozicije na golf 4
« Odgovor #20 poslato: Avgust 25, 2012, 03:04:11 posle podne »
Ja sam čupao upravo tako za žice i to bar 100 puta do sada, i nikad se nisu izvukle žice.pa čak ni u onim jeftinim kineskim farovima, naravno treba znati i kako da povučeš tako da...

Van mreže Nikola33

• VW Početnik
  • Volkswagen - Das auto.
  • Auto: VW Golf V, Golf III, Golf I
« Odgovor #21 poslato: Avgust 25, 2012, 05:03:28 posle podne »
sinoc sam bas menjao pozicju ali na levom faru, i imao sam toliko prostora da nisam morao da vadim kablove, samo sam pomerio zicicu koja priteze plastiku, izvukao kuciste u koje ide pozicija i stavio novu i to je to, a desni je malo zajebaniji, jer je tu akumulator, i suzbijeno je dosta.
''ja italijanu ne verujem cak ni kad dzonja u garazi...sigurno smislja kako da te ujutru zajebe i upali bar jednu lampicu od neceg''

Van mreže fixxer

• VW Početnik
  • Auto: golf 1
« Odgovor #22 poslato: Avgust 26, 2012, 01:50:53 posle podne »
jbg posle te zamene sijalica sam zagledao ostale cetvorke, i vecini nekako fale sijalice za poziciju ali i ako se pocubaju zice iz grla u poziciju pasu i grla od bocnih zmigavaca.
Careful what you wish, you may regret it
Careful what you wish, you just might get

Van mreže RaDiO LJuBaV

• Sr. Member
« Odgovor #23 poslato: Septembar 15, 2012, 09:59:41 posle podne »
sinoc sam bas menjao pozicju ali na levom faru, i imao sam toliko prostora da nisam morao da vadim kablove, samo sam pomerio zicicu koja priteze plastiku, izvukao kuciste u koje ide pozicija i stavio novu i to je to, a desni je malo zajebaniji, jer je tu akumulator, i suzbijeno je dosta.

Msm da si malo pobrko loncice. Nego da iznesem i ja svoje iskustvo, kupio led poziicije, i vadeci staru sijalicu slomim je i ostane ravna sa onim grlom, a na licu mjesta nije bilo  sanse da se izvadi, tako da sam presjeko kablove i napolju to sve  uradio, da bi posle izgubio sat vremena dok sam spojio 2 kabla u onom tjesnacu.