ovako, auto se pre danas nije vozio jedno 30ak dana (nije bio reg.) e uzeo sam danas da ga provozam.. tj krenuo sam malopre oko 20:30h, vozio po kraju, karaburma, calije, mirijevo.. i odmah mi se cinilo da nesto nije bilo ok. dok sam vozio kao da sam cuo neko zveckanje u inst. tabli negde, kao da se neka zica otkacila pa udara u nesto, pomislio sam i da mi nije ukljucen migavac a da ne pokazuje .. nisam znao sta moze da bude.. i tako posle jedno 40ak min, od jednom pocne da treperi lampica za pregrejavanje motora, i ja se uspanicio i odmah sam stao, sa strane na neki trotoar, bio sam od kuce daleko jedno 10ak min voznje, mozda malo manje.. i nisam znao sta da radim, ugasio motor, otvorio haubu i pipnem cisto da vidim da li je bas vrelo ono crevo sto odvodi rashladnu tecnost ono vrelo, ona bocica gde je tecnost i ona vrela isto, motor vreo, reko sta cu sad.. a nisam imao ni telefon, ni nista..
i tako ja uzmem da otvorim onu posudu za raslhadnu tecnost posto nisam mogao da vidim nivo vode gde je.. i ja otvorim kad ono pritisak kao kad se promucka pa otvori koka-kola. samo 1sek se culo to..i voda bila do vrha, dosta iznad max.. i nista tako, usput mi naisao jedan drugar pa stao tu pricali i hteo da mi pomogne nekako, i onda sam potrazio nesto da izvadim malo te vode iz posude i pronasao neki cep i izvadio koliko je moglo, i.. uglavnom .. posle dosao od nekog lika cale (posle jedno 2h) i kaze daj kontakt da vidm i ja dam kontakt ono, ona strelica za temperaturu se ne podize uopste, nesto vrlo malo, a lampica za pregrejavanje treperi. i on mi kaze, taj covek, da nije problem u pregrejavanju motora, da se on kao nije pregrejao nego da nesto nije u redu sa ovom lapmicom sto treperi. neka zica ili nesto drugo otislo, molim vas sad trazim pomoc od vas, kod koga trebam da odem da bi mi pogledao to i ustanovio sta je otislo, u cemu je problem da li se stvarno pregrejao ili je lampica poludela.